Voelen dat je leeft.

Donderdag 6 juni 2019    >>VOL<<

Voelen dat je leeft.
Tijd: 19:30 - 22:00
Door: Ramon Roelofs, Alyssa Thiele en Astrid van Eijk
Categorie: Yoga en meditatie

Verlichting. Als we aan het woord verlichting denken, initiëren we het vaak met het verlichten van zware situaties. En bij zware situaties denken we meestal aan het ontstaan van stress. Vele invloeden en prikkels van buitenaf zorgen er vaak voor dat er zoveel gedachten door ons hoofd spoken, bewust of onbewust, die we niet rustig kunnen verwerken door de snelheid waarin we nu leven. Bewustwording van deze gebeurtenissen en de tijd nemen om hier stil bij te staan is vaak de key tot meer rust. De key tot verlichting.

Doordat het een onderwerp is die in ieder z'n leven een rol kan spelen, organiseren Max Health Club en Van Ede & Partners op donderdagavond 6 juni een uitgebreide workshop die toegankelijk is voor iedereen. Deze workshop zal bestaan uit zowel een fysieke als een mentale verrijking. Met een gentle flow opent Alyssa deze avond het lichaam en zal Ramon Roelofs, beter bekend als Charlie Lownoise, zijn verhaal vertellen als DJ en omslag naar het worden meditatiedocent. Hij zal meerdere aspecten aan het licht brengen die jij mee kunt nemen in het dagelijks leven en eindigt met een meditatiesessie. Hopelijk zorgt dit voor wat verlichting in jouw leven. 

Wat verwachten we van jou?

Je aanwezigheid is uiteraard voldoende, maar mocht je je eigen matje meenemen, graag. En gezien het in de avond kan afkoelen, zijn warmere kleren ook op z'n plaats. Tot dan!

Inloop start om 19:00 uur.

Max. 40 deelnemers
Vol = vol.

Become a Member

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer

Zwemschool Max

Max Health Club heeft een geheel nieuw zwembad en een nieuw wellness gedeelte. Naast fitness is Max Health Club ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.