Max Health Club scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Celine

"Ik heb een tamelijk hectisch leven. Maar Max Health Club is een plek waar ik kan ontspannen, waar ik tot rust kan komen. Het is een prachtige locatie, in het groen. Er komen alleen maar leuke mensen en je krijgt veel persoonlijke aandacht - iedereen kent elkaar. Ik woon in Amsterdam, maar daar is het toch allemaal wat onpersoonlijker. En Hagenezen zijn altijd goudeerlijk, dat is ook een eigenschap die ik hoog in het vaandel heb staan."

Detox

Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detox diet waarbij u uw lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijgt u meer energie e...

Lees meer

Cycling schoenen

Indoor cyling is één van de populairste sporten binnen veel health clubs. En dat is niet voor niets. Het is ideaa...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.