• max-health-club

Anneke Nies-Van der Goes

Anneke Nies-Van der Goes, 03-01-2014

Anneke Nies-Van der Goes

Om mijn conditie te verbeteren, besloot ik twee jaar geleden te gaan sporten. Het was een grote stap om op mijn 65ste voor het eerst naar een sportschool te gaan. De keuze viel op Max Health Club omdat een oud collega daar lovend over had gesproken. De ontvangst bij Max was uitermate plezierig en ook over de begeleiding was ik van meet af aan zeer te spreken. Groot was mijn verrassing toen Carlijn Colpa mij enkele maanden later vroeg of ze gedurende twee maanden mijn personal trainer mocht zijn. In het kader van haar opleiding moest zij iemand sportgericht trainen en ze had vernomen dat ik een paard had. Het was een geweldige ervaring. Na die periode moest ik er niet aan denken zonder haar verder te gaan, want ik had bijzonder veel profijt van haar begeleiding. En dat heb ik nu nog steeds. Carlijn is heel prettig om mee te werken. Het is fijn om te ervaren dat ze enthousiast is over haar beroep. Ze is communicatief, vakkundig en werklustig. Ze weet mijn wensen uitstekend in de trainingsprogramma’s te verwerken en is altijd bereid om vragen te beantwoorden. En ook niet onbelangrijk, ze weet mij op een prettige manier te stimuleren om mijn grenzen te verleggen. Mijn conditie is dan ook sterk verbeterd. Ook in de omgang is Carlijn een fijn mens. Ze kan goed luisteren, overtuigen en motiveren. En als ik ziek ben, houdt ze altijd contact. Ik ben uitermate tevreden over de samenwerking met haar. 

Nieuws

 • De Grote Afvalrace

  Vanaf 1 september starten we bij Max met De Grote Afvalrace. Na een zomervaka...

  Lees meer
 • Max Health Club en FoodSouldiers

  Max Health Club en FoodSouldiers - op de "Fred" hebben de handen in...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Marjolein

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

  Marjolein
 • Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

  Bas
 • Anneke Nies-Van der Goes

  "Om mijn conditie te verbeteren, besloot ik twee jaar geleden te gaan sporten. Het was een grote stap om op mijn 65ste voor het"

  Anneke Nies-Van der Goes