Max Health Club heeft een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 gebaseerd op 61 reviews :)

Anneke Nies-Van der Goes

Anneke Nies-Van der Goes

Om mijn conditie te verbeteren, besloot ik twee jaar geleden te gaan sporten. Het was een grote stap om op mijn 65ste voor het eerst naar een sportschool te gaan. De keuze viel op Max Health Club omdat een oud collega daar lovend over had gesproken. De ontvangst bij Max was uitermate plezierig en ook over de begeleiding was ik van meet af aan zeer te spreken. Groot was mijn verrassing toen Carlijn Colpa mij enkele maanden later vroeg of ze gedurende twee maanden mijn personal trainer mocht zijn. In het kader van haar opleiding moest zij iemand sportgericht trainen en ze had vernomen dat ik een paard had. Het was een geweldige ervaring. Na die periode moest ik er niet aan denken zonder haar verder te gaan, want ik had bijzonder veel profijt van haar begeleiding. En dat heb ik nu nog steeds. Carlijn is heel prettig om mee te werken. Het is fijn om te ervaren dat ze enthousiast is over haar beroep. Ze is communicatief, vakkundig en werklustig. Ze weet mijn wensen uitstekend in de trainingsprogramma’s te verwerken en is altijd bereid om vragen te beantwoorden. En ook niet onbelangrijk, ze weet mij op een prettige manier te stimuleren om mijn grenzen te verleggen. Mijn conditie is dan ook sterk verbeterd. Ook in de omgang is Carlijn een fijn mens. Ze kan goed luisteren, overtuigen en motiveren. En als ik ziek ben, houdt ze altijd contact. Ik ben uitermate tevreden over de samenwerking met haar. 

FTP test - Group Cycling

U heeft misschien wel gemerkt dat wij, sinds we de nieuwe technogym Group cycle - bikes hebben, we het regelmatig hebben over e...

Lees meer

Reserveren en afmelden voor lessen bij Max

Zoals u gemerkt heeft, zijn wij per 1 januari 2018 overgestapt op een nieuw reserveringssysteem. Langzaam aan werkt dit voor ie...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.