Over Max Health Club

Max Health Club is inmiddels een begrip geworden voor de buurtbewoners van Scheveningen, Archipelbuurt, Benoordenhout en alle wijken eromheen. Als één van de beste sportscholen van Den Haag, profileert Max Health Club zich als dé familieclub waar gezond- en fitheid voorop staat. Naast het zijn van een uitgebreid fitnesscentrum, beschikt de club over een zwembad van 20 meter lang en wellness area met de bijbehorende faciliteiten als een sauna, stoombad en infraroodlampen.

Niet alleen volwassenen kunnen hun tijd hier goed besteden, maar ook de kleinste leden kunnen hier zich goed vermaken. Naast de kinderopvang die de gym biedt, kunnen junioren ook deelnemen aan verschillende groepslessen. Zijn ze wat ouder? Dan kunnen ze zelfs mee onder begeleiding van een professionele trainer het fitnesscentrum in.

De bovenste etage van de aan de Klatteweg gelegen Health Club is een fitnessruimte van 600 m2 groot. Met het nieuwste apparatuur van Technogym kan er vrij worden getraind, maar kan dit natuurlijk ook onder begeleiding van een Personal Trainer. Met een team van ruim 30 trainers is er altijd iemand die bij je past voor de juiste coaching en motivatie om aan jouw gezond- en fitheid te werken. Train je liever in groepsverband? Dan bieden wij jou een gevarieerd programma aan met verschillende soorten lessen. Naast het volle cyclingprogramma kun je ook deelnemen aan yoga- en Pilateslessen, Total Workouts en steplessen en aan van de lessen van het Les Mills programma zoals BodyShape, BodyBalance en BodyPump. Het volledige rooster kun je hier vinden.

We ontvangen je graag in onze club en een eerste afspraak met rondleiding is altijd vrijblijvend.


 

Impressie Max Health Club
 

Het mooiste zwembad van Den Haag

Alleen jouw resultaat telt!

Met deze Michel fiets je tegen ALS tijdens een cyclingmarathon op zaterdag 11 juni

OVER EEN ANDERE BOEG geschreven door Michel van der Velde We zouden het over een andere boeg gooien. We hadden een pand op ...

Lees meer

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.