COVID-19

Update per 6 mei 2020

Veel gestelde vragen en antwoorden over het Coronavirus in relatie tot Max Health Club zijn hier te vinden
 Ben je geen lid en wil jij graag blijven bewegen?

Dan sturen wij jou bijna dagelijks een email met workouts, tips en trucks en andere handige dingen om thuis of lekker buiten aan het sporten te blijven.
Schrijf je hier in voor de Max Daily

Ben jij een trouwe club member van Max?

Vanaf dinsdag 6 april zijn we gestart met online groeplessen via Zoom! Weten hoe jij mee kan doen? Lees hier meer.  Liever live met ons aan de slag? Sinds 11 mei zijn wij geopend met een outdoor gym. Met een overdekte ruimte van 250 m2, kun je weer gebruik maken van onze fitnessattributen onder begeleiding van professionele instructeurs. Tevens wordt er in de vorm van klein groepsverband training gegeven op 1,5 meter afstand en kun je ook weer gebruik maken van ons zwembad. Om hiervan gebruik te maken en langs te komen dien je altijd een plek te moeten reserveren via jouw Mywellness app. We zien je gauw graag terug aan de Klatteweg 109!Ten gevolge van de maatregelen die worden opgelegd door de overheid en het RIVM, was ook Max Health Club genoodzaakt om vanaf 15 maart 2020 alle activiteiten te staken. We vertrouwen erop dat dit de beste beslissing is voor het welzijn van leden en het Max team maar betreuren het dat we jullie niet meer kunnen ontvangen. Gezondheid en welzijn nemen wij erg ter harte en daarom kunnen wij de beslissing van de overheid hierin enkel steunen.

Zonder tegenbericht van de autoriteiten, zal de club weer open gaan op 1 september. In de tussentijd is de club uitgebreid tot outdoor gym binnen de benodigde maatregelen. Een 1,5 meter afstand policy en de juiste hygiene maatregelen staan hierbij voorop.

Verder gebruiken wij deze rustigere periode om de club en het materiaal grondig te poetsen, herstellen en verbeteren opdat wij u in de beste omstandigheden opnieuw kunnen ontvangen.

Stop niet met sporten. Thuis, in open lucht, overal waar het kan is sport nog steeds de beste manier om je mentale en fysieke gezondheid op peil te houden.
Houd onze website en sociale kanalen in de gaten voor input voor thuis work-outs en de langzame heropening van de club op verschillende fronten.

Wij wensen jullie de komende weken het allerbeste toe en hopen jullie allemaal in goede gezondheid terug te zien.

Met vriendelijke groeten,

Team Max Health Club

 

Become a Member

Als u lid word van Max Health Club kunt u zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op afspraak...

Lees meer

Zwemschool Max

Max Health Club heeft een geheel nieuw zwembad en een nieuw wellness gedeelte. Naast fitness is Max Health Club ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.