COVID-19

Update per 29 september 2020

Sportscholen mogen gelukkig dezelfde aantallen leden blijven bedienen, maar er zijn wel een aantal andere nieuwe maatregelen die voor deze branche gelden. De gym blijft dienen als jouw dagelijkse club om je gezond- en fitheid op peil te houden, maar zal niet meer de ontmoetingsplaats zijn om voor- of na de training nog even bij elkaar te komen. Hoe treurig we dit zelf ook vinden, is toch wel het laatste wat wij willen dat de sportscholen weer volledig moeten sluiten. Daarom de nieuwe, benodigde maatregelen per 30 september 2020 nog even op een rijtje:

- De horeca is voorlopig dicht te houden. Shakes, drinks, water en koffie alleen nog to go. Het is helaas niet meer mogelijk plaats te nemen in de lounge.
- Kom niet eerder dan vijf minuten voor je gereserveerde tijd bij Max binnen.
- Na je gereserveerde tijd om te trainen kun je niet in de gym blijven zitten en vragen wij jou dan ook om het pand te verlaten.
- Team Max zal mondkapjes gaan dragen binnen de club. Wij adviseren onze leden dit ook te doen. Dit geldt niet tijdens een training of deelname aan een groepsles. 
- Verder blijven natuurlijk de eerdere maatregelen van toepassing (reserveren, afstand, schoonmaken, etc).

We adviseren je nog steeds om al je bezoeken te reserveren, zodat jij én wij straks niet voor verassingen komen te staan. We zijn verplicht jouw bezoek te registreren dus via deze weg kunnen we altijd naar je terug herleiden indien dit nodig is. Gezondheid en welzijn nemen wij erg ter harte dus met de benodigde nieuwe maatregelen, samenwerking tussen jullie en ons, weten we zeker dat we weer een mooie tijd tegemoet gaan in de club!

Met sportieve groet,

Team Max Health Club

Veel gestelde vragen en antwoorden over het Coronavirus in relatie tot Max Health Club zijn hier te vinden
 

Het langstdurende sportfestijn van dit moment: The Hague Health Valley

Een overdekte outdoor-gym van ruim 750 m2 in Den Haag. Het bestaat. De Haagse sportschool Max Health Club, gevestigd aan de...

Lees meer

Become a Member

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.