Zwemschool Max

Max Health Club heeft een geheel nieuw zwembad en een nieuw wellness gedeelte. Naast fitness is Max Health Club ook dé plek voor zwemlessen in Den Haag.

Alle onderstaande informatie en meer is te vinden op www.maxzwemschool.nl

Zwemlessen voor kinderen

Zwemlessen bij Zwemschool Max worden gegeven volgens het lesplan van het officiële zwem ABC. De indeling bestaat uit de groepen: watervrij (Mini Max), elementair zwemmen (Basic Max), voorbereidend zwemmen (Junior Max), niveau A, niveau B en niveau C. 

Zwemles bij Zwemschool Max wordt gegeven in ons gloednieuwe zwembad van 1.35 meter diep. Dit heet in onze branche diepwater zwemmen. De jonge kinderen kunnen niet staan en leren vanaf de eerste dag drijven en zichzelf redden. Er wordt bij Zwemschool Max zo min mogelijk met drijfmiddelen gewerkt (kurkjes). Wel zullen de lesgevers bij Zwemschool Max soms hulpmiddelen gebruiken (flexibeam) om een zwemslag te verbeteren of een kind meer houvast te geven. 

Van de kinderen wordt verwacht dat ze al enige water-ervaring hebben en minstens vier jaar zijn. Tijdens de eerste proefles doen de lesgevers van Zwemschool Max een assessment en hoort u of hij/zij kan deelnemen aan de lessen. Zwemmen is heel erg gezond en de enige sport waarbij je alle spieren continue gebruikt. Zwemmen verbetert de coördinatie, de flexibiliteit, de weerstand en de kracht van het lichaam. Zwemmen werkt rustgevend, herstellend en genezend voor jong en oud.

De lesduur bij zwemschool Max is 45 minuten, elke groep (per lesgever) bestaat uit vier tot vijf kinderen, op deze manier kan de lesgever alle persoonlijke aandacht geven die uw kind verdient.
Elke les zetten wij een stap vooruit, en leren wij de kinderen grenzen te verleggen. De vorderingen van de kinderen worden, in het systeem bij Zwemschool Max, door de lesgevers bijgehouden. Er is ruimte voor een persoonlijke opmerking of verslag van de lesgever indien gewenst. Na 12 weken wordt de lesperiode afgerond met een volgende groep of met een diploma.

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer

Zwemschool Max

Max Health Club heeft een geheel nieuw zwembad en een nieuw wellness gedeelte. Naast fitness is Max Health Club ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.