Max Health Club scoort een gemiddelde beoordeling van 4,8 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Wielerweekend met Eric en Bernardine

Wielerweekend (clinic) met Eric & Bernardine

Vrijdag 12 april t/m zondag 14 april

In het wiel van een prof.

Fietsen in goed gezelschap en op eigen niveau waarbij wielerplezier voorop staat. De begeleiding en organisatie is in handen van (ex)wielerprofs Bernardine en Eric; met als bijeffect dat iedereen zijn prestatieniveau ook echt verbetert.
Persoonlijk advies en bruikbare wielertips dragen bij aan nog meer wielerbeleving.

De ultieme teamspirit!

De fietsclinic is geschikt voor ieder sportief niveau. De gastvrije accommodatie van Hotel op de Beek te Schin op Geul zal de thuisbasis zijn. Hier worden we prima verzorgd, en nuttigen we iedere dag een goed ontbijt en diner om weer te herstellen van de inspanning. Wij verwelkomen de deelnemers graag in dit fantastisch mooie fietsgebied, Prachtig gelegen in de Limburgse heuvels. Dit gebied vormt tevens een uitdagend decor voor sportieve hoogtepunten zoals Amstel Gold Race en div. Wereldkampioenschappen. 

Naast alleen de Indoor Cycling Classes een mooie uitdaging voor leden van Max Health Club om naartoe werken de komende weken. Daarnaast zijn er leden die de Amstel Gold Race, Alpe d'Zes, Duchenne Heroes en andere evenementen fietsen waar dit een fantastische voorbereiding voor zal zijn. 

De prijs voor deze Clinic is € 255,- p.p. gebaseerd op 2 persoons kamers incl. ontbijt en diner. De inschrijving start vandaag en is mogelijk tot 28 februari.


Schrijf je nu in door een mail te sturen naar ericvandolen@gmail.com    
Wij kijken uit naar jullie deelneming.

Groet, Bernardine en Eric

Ps. De ultieme voobereiding voor deze trip kan je natuurlijk doen bij Bernardine en Eric in onze Group Cycle Special classes. Bernardine en Eric geven les op:

 • Dinsdagochtend 09.15 uur tot 10.15 uur 
 • Dinsdagavond 20.00 uur tot 21.00 uur 
 • Donderdagavond 19:30 uur tot 20:30 uur 
 • Zondagochtend 09:30 uur tot 10:30 uur

Workshop zen en mindfulness 16 april ’19

Op dinsdag 16 april zullen Danny Snoek en Ramon Roelofs 19.00 tot 21.00 uur deze workshop komen verzorgen. Iederee...

Lees meer

Detox

Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detox diet waarbij u uw lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijgt u meer energie e...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.