Ramon Roelofs, beter bekend als Charlie Lownoise, neemt je mee op reis in je eigen wereld

Stress, beweging en verlichting
In het kader van het bekende, maar vaak liever niet besproken onderwerp, 'stress ', pakken Max Health Club en Van Ede & Partners samen uit door de fysieke en mentale workshop ‘Voelen dat je leeft’ te organiseren. Beginnend met een gentle yogasessie door Alyssa Thiele, zal Ramon Roelofs - beter bekend als Charlie Lownoise - verdere invulling geven aan deze avond met zijn verhaal over het tegelijkertijd zijn van meditatie ‘guru’ en DJ. Hierbij zoomt hij dieper in op het vinden van de juiste balans in het dagelijks leven en sluit hij af met een mediatiesessie.

Balance is key, is what they say
Balans staat centraal deze avond. Een balans vinden tussen lichaam en geest, het hebben van een actieve en passieve houding en/of instelling en in het sociaal zijn en het tot jezelf komen. Al deze, die we tegenwoordig vaak als prioriteiten bestempelen, aspecten komen aan bod in de verschillende onderdelen van het programma. Dan wel pratend in de sessie van Ramon die vertelt uit ervaring hoe je met bepaalde situaties om kan gaan als er te veel prikkels op je af komen, als door het maken van fysieke bewegingen in de yoga- en meditatiesessie. Het uiteindelijke doel van deze workshop is dat je rijker naar huis gaat. Maar met wat precies? Daar ben jij zelf de baas over.

Nobody expects anything
Het wordt een goed gevulde avond waarbij iedereen zichzelf kan zijn en er niks van je wordt verwacht. Vaak wordt er gezegd dat er vanuit een beginkader met verwachting nul, nieuwe ideeën en ontwikkelingen ontstaan die je weer verder helpen in het dagelijks leven. Rust, beweging en een open mind zijn misschien wel de keywoorden deze avond, maar laat je vooral verassen. En misschien verras jij jezelf wel.

Wie: Max Health Club en Van Ede & Partners.
Sprekers: Ramon Roelofs, Alyssa Thiele en Astrid van Eijk
Locatie: Van Ede & Partners, Klatteweg 107, Den Haag
Tijd: 19:00/19:30 ontvangst - 22:00 uur.
Meer informatie en inschrijvingen via: www.maxhealthclub.nl/workshop-6-juni

Visolie, voor iedereen noodzakelijk

Sporters zijn over het algemeen meer bewust van goede voeding dan niet-sporters. Dat minimaal één keer per week v...

Lees meer

Ramon Roelofs, beter bekend als Charlie Lownoise, neemt je mee op reis in je eigen wereld

Donderdag 6 juni pakken Max Health Club en Van Ede & Partners samen uit met een fysieke en mentale workshop rondom stress.

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.