Combineer beweging met yoga en ademhaling én misschien wel dat ijskoude bad!

Voor alle helden die ademen

Op donderdag 12 september pakken Max Health Club en Van Ede & Partners opnieuw uit met een fysieke en mentale vervolgworkshop op ‘Voelen dat je leeft!’. Deze keer in ‘Voelen dat je ademt!’ starten we opnieuw met een gentle flow yogasessie van Alyssa Thiele en zoomen we dit keer verder in op onze ademhaling. Angelique van Vliet, bekend van het ijsbadhuis Nederland, is geen vreemde in dit veld. Zij neemt je deze avond mee door verschillende ademhalingstechnieken en bereid je o.a. met de Wim Hof methode voor op een ijsbad. Durf jij het aan?

Jij bepaalt wat je wil

Een kader. Wat bedoelen we precies met een kader? Je zou kunnen zeggen dat je lichaam jouw kader is. Een kader waarin je beweegt, praat, denkt en ademhaalt. Iets wat wij mensen graag in balans willen hebben. Dit doen we door lichamelijk actief bezig te zijn, te denken, socializen en ook wanneer je dat momentje voor jezelf neemt. Het enige wat altijd aanwezig is, is je ademhaling. En laat dit precies hetgeen zijn we tijdens deze workshop mee aan de slag gaan!

Nobody expects anything

Het wordt een goed gevulde avond waarbij iedereen zichzelf kan zijn en er niks van je wordt verwacht. Vaak wordt er gezegd dat er vanuit een beginkader met verwachting nul, nieuwe ideeën en ontwikkelingen ontstaan die je weer verder helpen in het dagelijks leven. Rust, beweging en een open mind zijn misschien wel de keywoorden deze avond, maar laat je vooral verassen. En misschien verras jij jezelf wel door uiteindelijk in dat ijsbad te springen.

Wim Hof

Wim Hof, beter bekend als ‘The Iceman’, staat bekend om zijn technieken waaronder koude training en ademhalingstechnieken die er niet alleen voor zorgen dat je meer invloed kan uitoefenen op lichaam en geest, maar meer voordelen kan leveren. Hoewel Wim Hof het nog altijd als een uitdaging ziet om prestaties te verbeteren, wil hij nu vooral anderen laten inzien welke vele lichamelijke mogelijkheden we onbenut laten. Met de juiste trainingen en oefeningen kan iedereen zijn lichaam sterker en weerbaarder maken tegen ziektes.

Deelname voor leden en niet-leden
Prijs: gratis voor leden en 7,50 euro voor niet-leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via Inschrijven

Let op: max. 15 deelnemers. Vol is vol.

More care from the Max Health Care corner

Op donderdag 26 september geven we de spotlights aan de caring corner van Max Health Club.

Lees meer

Become a Member

Als u lid word van Max Health Club kunt u zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op afspraak...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.