Max Health Club scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Total Skill Classes en Row Skill Classes

Vanaf 1 januari breiden we de SKILL CLASSES uit.

Er komen 2 nieuw lessen bij:

SKILLMILL CLASS:

High Intensity interval. We wisselen met 4 personen verschillende loopvormen (denk aan: sprinten, duwen, trekken) af met oefeningen naast de skillmill in +/- 20 minuten hebben we een stevige workout voor u klaar staan.

SKILLROW CLASS:

In een SKILLROW CLASS staat roeien centraal. met een maximaal van 4 personen wordt er in hoog tempo gewisseld tussen gevarieerde oefeningen op en om de roeimachine.

TOTAL SKILL CLASS:

In de TOTAL SKILL CLASS worden de SkillRow en SkillMill CLASS samengevoegd en kunnen we met 8 personen een gevarieerde les met de twee varianten in super machines verwachten! Ben jij er klaar voor?

SKILL CLASSES kunt u 6 dagen voor de les reserveren via de Mywellness App

Fair Play reserveren

We merken dat er zo nu en dan wat gemakkelijk wordt omgegaan met het reserveringssysteem. Het reserveringssysteem hebben we nod...

Lees meer

Total Skill Classes en Row Skill Classes

Vanaf 1 januari breiden we de SKILL CLASSES uit. Er komen 2 nieuw lessen bij: SKILLMILL CLASS: High Intensity interval...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.