Roosterwijzigingen

Per 13 november start ons nieuwe lesrooster. Per 16 november vervalt op donderdagavond de BodyBalance. Hiervoor zullen twee kortere lessen in de plek komen; Hiit Strength en Hitt Cardio. 

20:00 uur Hiit Strength: Deze les is gericht op intesieve cardiotraining in combinatie kracht-uithoudingsvermogen. In deze les zullen barbells en dumbbells worden gebruikt.

20:45 uur Hiit Cardio: Is enigszins vergelijkbaar met een Total Workout. Een les gericht op het flink verhogen van de hartslag.

Deze lessen kunnen los van elkaar worden gevolgd, beide lessen bijwonen kan natuurlijk ook.

Deze lessen zullen gegeven worden door onze Charlie, die sinds kort ons team versterkt. Welkom Charlie!

Op maandag zal de Corepower worden gesplitst in twee korte lessen van een half uur. Dit worden tevens een Hiit Strength en een Hiit Cardio o.l.v. Judith! Na het eerste half uur zal niet gestretcht worden, maar er kan dus met beide half uren los worden deelgenomen.

Bekijk het lesrooster hier

Roosterwijzigingen

Per 13 november start ons nieuwe lesrooster. Per 16 november vervalt op donderdagavond de BodyBalance. Hiervoor zullen twee kor...

Lees meer

De Grote Afvalrace

1 september zijn we met De Grote Afvalrace begonnen. Er zijn een goed aantal fanatieke deelnemers geweest die hele mooie result...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Marjolein

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

 • Anneke Nies-Van der Goes

  "Om mijn conditie te verbeteren, besloot ik twee jaar geleden te gaan sporten. Het was een grote stap om op mijn 65ste voor het"

 • Celine Celine

  "Ik heb een tamelijk hectisch leven. Maar Max Health Club is een plek waar ik kan ontspannen, waar ik tot rust kan komen."