Reserveren en afmelden voor lessen bij Max

Zoals u gemerkt heeft, zijn wij per 1 januari 2018 overgestapt op een nieuw reserveringssysteem. Langzaam aan werkt dit voor iedereen goed en weten we hoe te reserveren. Hier zijn wij (en u waarschijnlijk ook) erg blij mee! 

Helaas hebben wij moeten constateren dat er hier en daar nog wat kleine dingetjes mis gaan. Dit heeft over het algemeen vooral te maken met het (niet) tijdig afmelden voor lessen. Wij willen u bij deze dan ook vertellen dat u in het reserveringssysteem ook kunt/moet afmelden voor lessen, mocht u deze les niet bijwonen. 

U gaat naar de deelnemerslijst van de les waarvoor u geboekt heeft - u drukt dan op de les in uw app en u ziet de lijst verschijnen. Onderaan staat dan de knop ‘Boeking wissen’. 

Bij deze willen wij u vriendelijk doch dringend verzoeken uzelf zo bijtijds mogelijk af te melden voor een les als u weet dat u deze niet gaat bijwonen. Op deze manier komt er een plaats vrij voor iemand anders. Hoe eerder u dit doet, hoe beter!

Veranderingen in de kinderlessen

Vanaf de eerste week in september gaan wij weer starten met de jeugdlessen! Op donderdag en vrijdag zal de streetdance onder le...

Lees meer

Healthy Bar

Naturfrisk: BIO FRISDRANK De biologische frisdranken van Naturfrisk uit Denemarken zijn vrij van E-nummers en conserverin...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Marjolein

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

 • Anneke Nies-Van der Goes

  "Om mijn conditie te verbeteren, besloot ik twee jaar geleden te gaan sporten. Het was een grote stap om op mijn 65ste voor het"

 • Celine Celine

  "Ik heb een tamelijk hectisch leven. Maar Max Health Club is een plek waar ik kan ontspannen, waar ik tot rust kan komen."