More care from the Max Health Care corner

Op donderdag 26 september geven we de spotlights aan de caring corner van Max Health Club. Al enige jaren biedt de club niet alleen als gym, maar kun je er ook terecht bij de fysiotherapeut of osteopaat. En wat is nou precies het verschil tussen deze twee? Dat leggen de mannen haarfijn uit tijdens een theoretische, maar ook praktische clinic op de donderdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur. Er wordt niet alleen verteld hoe er wordt behandeld, maar er wordt ook ingezoomd om de meest voorkomende klacht, namelijk ‘rugklachten’.

We kunnen je altijd helpen
Vanaf november dit jaar starten de afdelingen een gezamenlijk spreekuur en wat is nou beter om dan af te trappen met een introductiebijeenkomst waarin jullie kennis kunnen maken met het verschil én de overlap tussen de twee! De belangrijkste keynote hierbij is misschien wel dat osteopathie en fysiotherapie een goede aanvulling op elkaar kunnen zijn. Als de patiënt door middel van fysiotherapie bijvoorbeeld niet goed lijkt te herstellen, zou het kunnen zijn dat de bron van de problemen vanuit de organen of de schedel kunnen komen. Hier kan de osteopaat de patiënt vaak beter begeleiden binnen zijn of haar herstelproces. Andersom zou het kunnen zijn dat de patiënt bij de osteopaat onder behandeling is en de patiënt baat heeft bij oefentherapie, hier kan de fysiotherapeut weer een belangrijke rol vervullen.

Watch, learn and listen
Er wordt niet alleen een praatje gemaakt over wat er in huis wordt gedaan, maar ook de meest voorkomende klacht wordt onder de loep genomen, namelijk ‘rugklachten’. We gaan gezamenlijk inzoomen op dit topic en kijken of we je hier al mee kunnen helpen. Wil je je na de clinic inschrijven voor het spreekuur, dan kan dat zeker! Wel of geen lid van de club, iedereen is welkom.

Wie: Max Health Club
Sprekers: Sjoerd Hepkema, Lars Beuming en Bernard Versteegh
Locatie: Klatteweg 109, Den Haag
Kosten: Gratis
Tijd: 20:00 – 21:00 uur
Meer informatie en inschrijvingen via: www.maxhealthclub.nl/member/events

More care from the Max Health Care corner

Op donderdag 26 september geven we de spotlights aan de caring corner van Max Health Club.

Lees meer

Become a Member

Als u lid word van Max Health Club kunt u zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op afspraak...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.