Meet Nuria

Hi! Ik ben Nuria en weer terug van weggeweest bij Max! Vanaf 22 september ga ik met veel enthousiasme de woensdagochtend 9.45u een Yin Yang yogales geven en op de vrijdagochtend om 9.00u een Gentle Flow. Yoga is voor mij een heerlijke balans tussen inspanning en ontspanning, zowel fysiek als mentaal. En ik hoop jou in mijn lessen ook die balans te laten ervaren!

Naast yogadocente ben ik vitaliteitscoach en heb ik mijn eigen bedrijf, waarin ik vrouwen coach die iets in hun leven (anders) willen aanpakken zodat ze zich energieker en meer in balans voelen. Dit is ontstaan vanuit mijn overtuiging dat iedere vrouw met een gevoel van energie, autonomie en richting in het leven kan staan. Ik merk dat veel vrouwen van alles “moeten” en te weinig voor zichzelf en de dingen die hen energie geven (durven te) kiezen. Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om die eerste stappen alleen te zetten en ik krijg er enorm veel energie van om voor vrouwen die stok achter de deur te zijn. Verandering is een werkwoord en verandering bereik je door te doen, maar “waarom moeilijk doen als het ook samen kan”?!

Ik woon samen met mijn man, 2 dochters (van bijna 10 en 12 jaar) en onze 2 Golden Retrievers in het mooie Den Haag. Ik ben graag buiten, in het bos of op het strand, om lekker te wandelen of hard te lopen. Ik probeer graag nieuwe dingen en/of ga nieuwe uitdagingen aan, zo ben ik pasgeleden begonnen met pianoles. En ik kan erg genieten van lekker eten met goeie wijn en goed gezelschap, een stand-up comeddy show of een mooie moderne dansvoorstelling.

Ik hoop je snel op de mat/bij Max te ontmoeten!

Column Celine Huijsmans

‘En dan rij je helemaal naar Den Haag?’ ‘Ja, 1 soms 2 keer per week’ ‘Alleen maar om daar ...

Lees meer

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.