Judith over voeding

Ik ben Judith Matthee en sinds de start van Max Health Club al die tijd als groep fitness instructeur aan de Club verbonden.

Met veel plezier en passie geef ik wekelijks mijn lessen en vind ik het elke keer weer een feest om de mensen in mijn les uit te dagen om een nog betere versie van zichzelf te worden. Sporten is niet alleen gezond voor lichaam en geest maar samen met anderen heerlijk in een groep trainen geeft ook enorm veel plezier.

Omdat ik me, naast lesgeven, ook ben gaan specialiseren in voeding ben ik inmiddels gecertificeerd Gewichtsconsulent en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en wil ik jou bij Max Health Club heel graag begeleiden als coach.

Alleen sporten is niet genoeg om goed en gezond bezig te zijn. Voeding speelt daarbij een enorme, zo niet de grootste, rol. We weten bijna allemaal wel wat onze valkuilen zijn als het om gewichtstoename gaat, maar soms is het heel lastig om in je eentje een goed voedingspatroon aan te houden.

Hoe fijn is het als jij je stralend, zelfverzekerd en energiek voelt?

Ik help jou om meer gezonde en duurzame keuzes te laten maken maar die ook heel toegankelijk voor jou zijn. Hierbij volg ik de richtlijnen volgens de Schijf van Vijf en werk ik niet met maaltijdvervangers en afslank-supplementen. Het uitgangspunt is gewoon gezonde voeding en ik begeleid jou bij het behalen van jouw doel - het werken aan een gezond voedingspatroon en een gezonde leefstijl.

Een gezonde keuze moet ook makkelijk voor je zijn en moet bereikbaar voor je zijn. Ook als je weinig tijd hebt, of je liever niet teveel wil verdiepen in voeding. Het gaat er om dat jij zelf ook het belang van gezond en duurzaam eten inziet en op die manier verantwoorde keuzes kunt maken om blijvend een gezond gewicht te hebben.

Column Celine Huijsmans

‘En dan rij je helemaal naar Den Haag?’ ‘Ja, 1 soms 2 keer per week’ ‘Alleen maar om daar ...

Lees meer

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.