Het langstdurende sportfestijn van dit moment: The Hague Health Valley

Een overdekte outdoor-gym van ruim 750 m2 in Den Haag. Het bestaat. De Haagse sportschool Max Health Club, gevestigd aan de Klatteweg in Scheveningen, haalt sinds dag 1 van de intelligente lockdown alles uit de kast om mensen in beweging te houden. Tot minimaal september tovert ze de club daarom om tot het langstdurende sportfestijn van deze zomer. De ‘The Hague Health Valley’.

Workouts op maat en tot in detail

Fitnessen óf meedoen aan een groepsactiviteit zoals een cyclingles of BodyPump workout in één van de tenten. Knallen met een personal coach op maat. Of een groene smoothie bestellen aan de bar, nadat je baantjes hebt getrokken in het pareltje van de club. De club biedt 6 area’s waar je je zeven dagen in de week kunt uitleven. En dan is de digitale bewegingsomgeving nog niet eens meegerekend.

Indoor cycling, maar dan outdoor

Als echte Nederlanders maakt het niet uit wat de weersomstandigheden zijn om lekker een eindje te trappen op je fiets. Uniek bij Max Health Club zijn daarom de cyclinglessen in de outdoor-gym. Dagelijks worden de spinningsfietsen uit een grote container gerold om beklommen te worden. Met headphones op en al fietsen de instructeurs samen met de deelnemers de benen zuur. Op deze manier hoeven de omliggende buurtbewoners in ieder geval niet mee te doen aan het festijn.

Bij Max Health Club word je gepusht tot het uiterste, maar beloven ze je dat wanneer je klaar bent, je straalt met een glimlach van oor tot oor.

Het langstdurende sportfestijn van dit moment: The Hague Health Valley

Een overdekte outdoor-gym van ruim 750 m2 in Den Haag. Het bestaat. De Haagse sportschool Max Health Club, gevestigd aan de...

Lees meer

Become a Member

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.