Max Health Club scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Fair Play reserveren

We merken dat er zo nu en dan wat gemakkelijk wordt omgegaan met het reserveringssysteem. Het reserveringssysteem hebben we nodig om overbezoeking in de les te voorkomen. Een plek reserveren in een les die zeer graag bezocht wordt is dus een voorrecht.

Laat afmelden voor een les is dus zeer vervelend, om de simpele reden dat iemand van de wachtlijst hier vrijwel niet meer op kan reageren. Ga hier alstublieft serieus mee om, het zorgt voor veel ergernis bij andere leden en bij de docenten.

Sommige lessen worden dubbel gegeven op de ochtenden of avonden, om meer mensen kwijt te kunnen die mee willen doen aan deze les. Beide lessen boeken, om op het laatste moment te kunnen beslissen of u vroeg of laat deelneemt, is niet toegestaan. Er zal dan zonder overleg een boeking verwijderd worden.

Wij hopen dat u hieraan mee wilt werken, om zoveel mogelijk plekken te creëren voor leden om lessen te kunnen bijwonen. Veel dank hiervoor!

Fair Play reserveren

We merken dat er zo nu en dan wat gemakkelijk wordt omgegaan met het reserveringssysteem. Het reserveringssysteem hebben we nod...

Lees meer

Total Skill Classes en Row Skill Classes

Vanaf 1 januari breiden we de SKILL CLASSES uit. Er komen 2 nieuw lessen bij: SKILLMILL CLASS: High Intensity interval...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.