• max-health-club

Diplomazwemmen Zwemschool Max

Op zaterdag 18 maart vond weer het diplomazwemmen van Zwemschool Max plaats in zwembad De Blinkerd. Hier mochten 42 kinderen laten zien wat ze allemaal hebben moeten leren om dat felbegeerde A, B of C diploma te kunnen behalen. Alle 42 kinderen zijn geslaagd, en hier zijn wij super trots op!!!

Licentie Zwem-ABC

Op deze dag is ook officieel de Licentie Zwem-ABC van het NPZ | NRZ verkregen. Namens de NPZ | NRZ was Frank Fellinger op bezoek om te beoordelen of de zwemschool voldoet aan de strenge eisen van NPZ | NRZ. Meneer Fellinger was zeer tevreden over onze zwemschool.

De Licentie Zwem-ABC is bedoeld voor continue kwaliteitsbewaking van het Zwem-ABC, opgezet door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. De doelstelling is samenwerken om te komen tot een betere kwaliteitswaarborging van het Zwem-ABC, waarbij het helder is voor ouders en kinderen aan welke criteria een zwemlesaanbieder aantoonbaar voldoet. 

Samenvattend bestaat de Licentie Zwem-ABC uit de volgende elementen:

 1. Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ verleent zwemlesaanbieders een licentie om op te leiden voor het Zwem-ABC, wanneer deze voldoet aan de criteria die beschreven zijn in voorliggend Handboek Licentie Zwem-ABC.
 2. Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ toetst licentiehouders of de zwemlessen samen met het diplomazwemmen aan de kwaliteitsstandaard voldoen die voortvloeit uit voorliggend Handboek Licentie Zwem-ABC in combinatie met de BREZ 2.0 voor licentiehouders.
 3. Bij alle diploma-toetsingsmomenten is een gelicentieerde examinator aanwezig.
 4. Tijdens het diplomazwemmen is steekproefsgewijs een gedelegeerde namens het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ aanwezig.

Zwemschool Max is daarom ook erg blij dat ze als één van de weinige zwemscholen in Den Haag en omgeving de officiële Licentie Zwem-ABC heeft behaald.

Afsluitend willen wij van Zwemschool Max nogmaals alle geslaagde kinderen van harte feliciteren: 

A Diploma:
Aram, Daan, Dalia, David, Doa Li, Ilan, Isabelle, Jim, Loek, Lotte, Maud, Lotte, Sophia, Tanah, Veerle, Wessel en Tobias.

B diploma:
Dietz, Elliot, Gina, Josephine, Juliette, Max, Juliette, Niels, Noah, Olivia, Ryan en Thijmen

C diploma:
Annique, Asta, Blanca, Contijn, Daan, Daniel, Florens, Frederik, Guusje, Josefien, Juliette, Lia en Simon

Op www.allesoverzwemles.nl is alles te lezen waaraan moet worden voldoen om een diploma te kunnen behalen.
Voor specifieke informatie over onze zwemlessen kunt u terecht op onze website. Hier kunt u ook uw kind aanmelden voor een proefles zwemmen.

www.maxzwemschool.nl

Nieuws

 • De Grote Afvalrace

  Vanaf 1 september starten we bij Max met De Grote Afvalrace. Na een zomervaka...

  Lees meer
 • Max Health Club en FoodSouldiers

  Max Health Club en FoodSouldiers - op de "Fred" hebben de handen in...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Marjolein

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

  Marjolein
 • Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

  Bas
 • Anneke Nies-Van der Goes

  "Om mijn conditie te verbeteren, besloot ik twee jaar geleden te gaan sporten. Het was een grote stap om op mijn 65ste voor het"

  Anneke Nies-Van der Goes