Column Celine Huijsmans

‘En dan rij je helemaal naar Den Haag?’

‘Ja, 1 soms 2 keer per week’

‘Alleen maar om daar te kunnen trainen? Er zijn toch ook sportscholen in Amsterdam?’

Hoe vaak ik dit wel niet gehoord heb. Elke keer leg ik weer geduldig uit waarom ik, terwijl ik in Amsterdam woon, toch minimaal 1x per week naar Den Haag kom om te kunnen trainen bij Max.

Natuurlijk zijn er sportscholen in Amsterdam. Daar ga ik ook naartoe. Maar ik kan niet wachten tot ik wekelijks naar Max kan. Omdat het heerlijk is om in Den Haag te zijn waar ik vandaan kom, de stad die in mijn hart zit en waarnaar ik zeker ook naar terug zal keren. Vanwege het trainen in het groen, met goede apparatuur, een rondje in het zwembad of nog even chillen in de sauna. Maar dat is niet het belangrijkst voor mij….

Dat zijn de mensen. De sfeer bij Max, die zorgt dat je je altijd welkom voelt, deel van een familie. Waardoor je meteen zín krijgt om te sporten. De barista die precies weet hoe ik mijn koffie wil tot en met de bonen aan toe (bedankt Ramoon!) De trainer die me niet blasé voorbijloopt maar een praatje maakt en de oefening goed uitlegt. Het plezier wat iedereen uitstraalt en met elkaar heeft, de vrolijkheid, de goede vibe. Dit zorgt voor een open, ongedwongen, fijne en heel bijzondere sfeer. Die versterkt wordt door de leden zelf; een mooie mix van nuchtere Hagenezen en internationals. Dat maakt trainen bij Max voor mij uniek.

In de tien jaar dat ik hier kom heb ik veel mensen leren kennen. En elk van die mensen heeft een verhaal. Die verhalen wil ik met jullie delen. Daarom zul je de komende tijd interviews met bekende Max gezichten in deze nieuwsbrief, op instagram en de site zien verschijnen. Zodat jij je, als je misschien wat minder lang bij Max komt, meteen thuis voelt. Maar ook zodat jij, als doorgewinterd Max lid, nieuwe dingen ontdekt.

Column Celine Huijsmans

‘En dan rij je helemaal naar Den Haag?’ ‘Ja, 1 soms 2 keer per week’ ‘Alleen maar om daar ...

Lees meer

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.