Fietsen voor het goede doel

Zo ongeveer 5 jaar geleden werd er bij mijn vader Alzheimer geconstateerd. Een vreselijke tijd volgde waar ik mijn charmante, ijdele en gesoigneerde trotse vader zag afglijden naar een hulpbehoevende baby.

18 april 2021 zat ik aan zijn bed toen hij zijn laatste adem uitblies en heb ik voor de laatste keer zijn ogen mogen sluiten. Enerzijds bedroefd maar anderzijds ook opgelucht voor hem dat hij verlost was van deze ziekte.

Omdat ik met mijn talent iets wil doen om er aan bij te dragen deze mensonterende ziekte te voorkomen en genezen heb ik het volgende bedacht.

Samen met jullie wil ik 30 oktober 2021 vanuit Den Haag op 1 dag 470 km de Zuiderzee rond fietsen. We vertrekken om 02:00 uur in de nacht en zullen om ongeveer 22:00 uur in de avond weer aankomen bij Max Health Club. Durf jij deze uitdaging met mij aan te fietsen? Geef je dan op via deze link.

Natuurlijk mag je mij en de overige deelnemers ook sponsoren via deze link.

Ik hoop dat we met deze Zuiderzee Challenge een mooi bedrag bij elkaar kunnen fietsen met jullie steun.

#vergeet-mij-niet

Groetjes, Eric van Dolen

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer

Fietsen voor het goede doel

Zo ongeveer 5 jaar geleden werd er bij mijn vader Alzheimer geconstateerd. Een vreselijke tijd volgde waar ik mijn charmante, i...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.