Max Health Club scoort een gemiddelde beoordeling van 4,8 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik lid worden van Max Health Club?

Lid worden kan alleen op afspraak. Deze afspraak plant u in door een email te sturen naar sales@maxhealthclub.nl of via de online afspraakmodule.

Ik ben zwanger of geblesseerd en kan/mag een periode niet meer trainen. Kan ik mijn abonnement stopzetten?

U kunt bij de receptie om een speciaal mutatieformulier vragen. Dat vult u volledig in met de reden van het tijdelijk niet kunnen sporten en met begin- en einddatum. U levert dit volledig ingevulde formulier èn enig bewijs in bij de receptie en betaalt tegelijk € 10,- mutatiekosten. Daarna zal uw verzoek in behandeling worden genomen. Wij laten u zo snel als mogelijk weten of uw verzoek is gehonoreerd. 

Let op! Mutaties korten dan 4 weken worden niet in behandeling genomen. Een mutatie moet voordat uw aangevraagde mutatieperiode ingaat ingeleverd worden en kan niet achteraf van deze periode verwerkt worden.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Opzeggen kan door u persoonlijk bij de receptie.

U kunt bij de receptie om een speciaal opzeggingsformulier vragen. Dat vult u volledig in, met de datum waarop u het formulier invult en uw handtekening en levert dit ingevulde formulier in bij de receptie. Er geldt een opzegtermijn van één maand of vier weken afhankelijk van uw abonnement. 


Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. 

 • * velden zijn verplicht.

Detox

Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detox diet waarbij u uw lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijgt u meer energie e...

Lees meer

Cycling schoenen

Indoor cyling is één van de populairste sporten binnen veel health clubs. En dat is niet voor niets. Het is ideaa...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.