Max Health Club heeft een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 gebaseerd op 61 reviews :)

Meest gestelde vragen

Ik ben zwanger of geblesseerd en kan/mag een periode niet meer trainen. Kan ik mijn abonnement stopzetten?

 U kunt bij de receptie om een speciaal mutatieformulier vragen. Dat vult u volledig in met de reden van het tijdelijk niet kunnen sporten en met begin- en einddatum. U levert dit volledig ingevulde formulier èn enig bewijs (bijv. van arts of ziekenhuis) in bij de receptie en betaalt tegelijk € 10,- mutatiekosten. Daarna zal uw verzoek in behandeling worden genomen. Wij laten u zo snel als mogelijk weten of uw verzoek is gehonoreerd. 

Let op! Zonder bewijs kunt u geen mutatieformulier inleveren bij de receptie. Mutaties korten dan 6 weken worden niet in behandeling genomen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Opzeggen kan door u persoonlijk bij de receptie.

U kunt bij de receptie om een speciaal opzeggingsformulier vragen. Dat vult u volledig in, met de datum waarop u het formulier invult en uw handtekening en levert dit ingevulde formulier in bij de receptie. Er geldt een opzegtermijn van een maand. 


Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. 

 • * velden zijn verplicht.

FTP test - Group Cycling

U heeft misschien wel gemerkt dat wij, sinds we de nieuwe technogym Group cycle - bikes hebben, we het regelmatig hebben over e...

Lees meer

Reserveren en afmelden voor lessen bij Max

Zoals u gemerkt heeft, zijn wij per 1 januari 2018 overgestapt op een nieuw reserveringssysteem. Langzaam aan werkt dit voor ie...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.