Max Health Clinics

Max is in juni gestart met workshops, zowel binnen als buiten de club. Met deze zogeheten 'clinics' willen we dieper inzoomen op bepaalde technieken, work-outs en materie. Denk hierbij aan het maximizen van je huidige work-out, of misschien vind je het juist wel leuk om in een andere tak van sport kennis te maken met een voor jou nieuwe manier van bewegen! 

In de zomer bieden we de clinics minder aan, maar is er nog genoeg leuks om mee te pakken!

Onze leden kunnen zich voor deze events inschrijven via de My Wellness app 2 weken voor aanvang.
Niet-leden doen dat door zich aan te melden via de inschrijfformulieren.Zondag 26 mei, 30 juni, 28 juli en 25 augustus

Social rides
Tijd: 09:00 - 12:00 uur
Door: Jacco Helmink
Locatie: verzamelen Max Health Club
Categorie: Fietsen

Elke laatste zondag van de maand neemt Jacco je mee voor een stevige fietsrit in Den Haag en omstreken. Elke maand zal de route varieren, dus laat je verassen in de mooiste fietsroutes. We verzamelen om 09:00 uur en vertrekken 09:30 uur.

Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via My Wellness (2 weken van tevoren of via receptie) of als niet-lid via  InschrijvenMaandag 15 juli 2019

Outdoor Tabata Bootcamp
Door: Immeke Andela
Tijd: 20:00 - 21:00 uur
Categorie: Bootcamp

Toch nog één clinic om echt zomerready te worden met een outdoor bootcamp waarbij Tabata centraal staat! Bootcamp is een fitness work-out in de buitenlucht, die bestaat uit oefeningen voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen en spierversterkende oefeningen. Speciaal deze editie proberen dit te combineren met Tabata .Tabata is een vorm van HIIT. Je voert een oefening 20 seconde uit met maximale intensiteit en vervolgens houd je 10 seconden rust tot je in totaal aan de 4 minuten komt. Dit herhaal je 8 keer, waardoor je aan 4 minuten komt. Nu kun je verschillende Tabata-workouts natuurlijk ook met elkaar combineren, waardoor je workout geen 4 minuten duurt, maar misschien wel 8, 12 of 20 minuten.

Dus ben jij ready for some action om maandagavond 15 juli samen de zomervakantie in te knallen?

Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via My Wellness (2 weken van tevoren of via receptie) of als niet-lid via  InschrijvenWEGENS SUCCES NOG EEN KEERTJE!
Zaterdag 3 augustus

Borstcrawl Clinic
Tijd: 12:30 - 14:00 uur
Door: Fabian van den Berg
Categorie: Zwemmen

Altijd al de borstcrawl beter willen leren? Dan vertelt Fabian in een notendop wat de juiste techniek hierachter is. In een half uur tijd neemt hij de slag onder de loep en krijg je meteen de kans jouw bewegingen te optimaliseren.

Max. 4 deelnemers per sessie.
Leden kunnen zich inschrijven via My Wellness (2 weken van tevoren of via receptie)


Zondag 15 september t/m donderdag 19 september 2019

Fietstrip naar de Mont Ventoux
Door: Jacco Helmink, Niels Renes en Jeroen van Rooijen.
Categorie: Fietsen

Half september organiseert Max Health Club een fietstrip naar de Mont Ventoux. We gaan fietsen in twee (niveau)groepen met elk twee begeleiders.

Zondag 15 september is de aankomstdag in Hotel La Garance, waar we in totaal vier overnachtingen blijven op basis van half pension. Dit houdt in dat het ontbijt en diner is ingebrepen en wordt er gezorgd voor sportvoeding/drank tijdens de fietstochten en natuurlijk de beklimming van de Mount Ventoux. Na de tocht duik je heerlijk het zwembad in om ultiem te genieten na een lekkere dag fietsen. Uitgebreide informatie over het programma en de kosten vind je hier>.

Schrijf je in via het inschrijfformulier  InschrijvenDinsdag 17 september 2019

Sportdag Business Haaglanden
Besloten event

Visolie, voor iedereen noodzakelijk

Sporters zijn over het algemeen meer bewust van goede voeding dan niet-sporters. Dat minimaal één keer per week v...

Lees meer

Ramon Roelofs, beter bekend als Charlie Lownoise, neemt je mee op reis in je eigen wereld

Donderdag 6 juni pakken Max Health Club en Van Ede & Partners samen uit met een fysieke en mentale workshop rondom stress.

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.