Max Health Events

Max is in juni gestart met workshops, zowel binnen als buiten de club. Met deze zogeheten 'clinics' willen we dieper inzoomen op bepaalde technieken, work-outs en materie. Denk hierbij aan het maximizen van je huidige work-out, of misschien vind je het juist wel leuk om in een andere tak van sport kennis te maken met een voor jou nieuwe manier van bewegen! 

Vanaf september starten we weer met een gevarieerd programma, dus wees er snel bij voordat het vol zit!

Al onze events zijn de reserveren via de Mywellness app 2 weken voor aanvang voor onze leden. Inschrijven kan ook eerder via de receptie. Sommige events zijn ook toegankelijk voor niet-leden en die kunnen zich inschrijven via de bijgevoegde inschrijfformulieren.Donderdag 5 september
Bewegen en duurzame gedragsverandering

Door: Kenneth Wagemaker
Tijd: 20:00 - 21:30 uur
Locatie: De lounge en Studio 1 of de velden buiten
Categorie: Theorie en praktijk rondom bewegen in het algemeen

Je herkent het vast wel, “morgen begin ik er echt mee.’’ Vaak gebeurt dit met doelen die je voor de langer termijn wil veranderen en daarom is het meestal lastig om een startpunt te vinden. Je bent namelijk gewend aan een ander vast routine of patroon en natuurlijk is het dan niet de makkelijkste uitdaging om jezelf even tot een keerpunt te brengen om die dikke, vette knoop door te hakken en het te doorbreken. In het kader van langdurige gedragsverandering in combinatie met sporten en bewegen, neemt onze nieuwste aanwinst Kenneth, dit vraagstuk dieper met je onder de loep.

Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan de kwaliteit van bewegen binnen de gym, maar schemert ook de noodzaak door van bewegen buiten de gym. We gaan daarom niet alleen theoretisch aan de slag, maar ook in de praktijk. Het doel van de training is om mensen bewust en nieuwsgierig te maken naar meer, waarbij bewegen een onderdeel wordt van een lange termijnstrategie. De kern vertelt ons de theorie over de oorsprong van bewegen, uitleg over hoe we beter kunnen bewegen, en hoe bewegen een rol kan spelen in het volhouden van gedrag in dagelijks leven.

Deelname voor leden en niet-leden
Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via  Inschrijven


 

Donderdag 12 september
'Voelen dat je ademt!' met o.a. de Wim Hof Methode

Door: Alyssa Thiele en Angelique van Vliet
Tijd: 19:15-19:30 - 22:00 uur
Locatie: Van Ede & Partners (gelegen aan het zelfde parkeerterrein als de club) 
Categorie: Yoga en ademhaling

‘Voelen dat je ademt!’ is het vervolg op de succesvolle workshop ‘Voelen dat je leeft!’ die eerder dit jaar plaatsvond. Alleen deze keer staat stress niet centraal, maar onze adem. Iets wat je natuurlijk goed aan elkaar kunt linken, want adem is niet zomaar de factor die ervoor zorgt dat je leeft. Het bepaalt veel meer dan alleen je dagelijkse bewust- en onderbewustzijn. Het kan meer ruimte en vrijheid geven mentaal, in je lichaam en het vermindert met de juiste techniek misschien zelfs pijn en blokkades op meerdere vlakken.

Precies om al die redenen verlengen we een heerlijke, gentle flow met verschillende soorten ademhalingsoefeningen. En nee niet zomaar wat ademhalingsoefeningen, maar onder andere oefeningen die vanuit de Wim Hof methode komen. En bij Wim Hof, denk je natuurlijk aan een ijsbad. Dus o, jawel, aan het einde van de workshop heb je de mogelijkheid om met je billen dat ijskoude bad in te stappen. Maar niks hoeft natuurlijk, alles mag!

Deze workshop is vol.Zondag 15 september t/m donderdag 19 september 2019
Fietstrip naar de Mont Ventoux

Door: Jacco Helmink, Niels Renes en Jeroen van Rooijen.
Categorie: Fietsen

Half september organiseert Max Health Club een fietstrip naar de Mont Ventoux. We gaan fietsen in twee (niveau)groepen met elk twee begeleiders. Zondag 15 september is de aankomstdag in Hotel La Garance, waar we in totaal vier overnachtingen blijven op basis van half pension. Dit houdt in dat het ontbijt en diner is ingebrepen en wordt er gezorgd voor sportvoeding/drank tijdens de fietstochten en natuurlijk de beklimming van de Mount Ventoux. Na de tocht duik je heerlijk het zwembad in om ultiem te genieten na een lekkere dag fietsen. Uitgebreide informatie over het programma en de kosten vind je hier>.

Deelname alleen voor leden
Schrijf je in via het inschrijfformulier  InschrijvenVrijdag 20 september 
Max Soccer Tournament - VERZET NAAR VOLGEND JAAR JUNI

Locatie: Velden buiten
Hoelaat: 19:00 - 22:30 uur
Categorie: Voetbal

Na het succes van vorig jaar, keert het Max Soccer Tournament weer terug. En wat is nou gezelliger om dat te doen tijdens een warme nazomeravond! Op vrijdag 20 september trappen we af rond 19:00 uur met de spelregels, het wedstrijdschema en een warming up. Vervolgens spelen we meerdere partijtjes en strijden we tot een sluitende finale. Ga je voor een revenge van afgelopen jaar of kan je er deze keer gelukkig eindelijk bij zijn? Gezellig, the more the better!

De wedstrijden duren ongeveer 20 minuten en je speelt in een team van 5 à 6 personen. Heb je al een team? Schrijf je dan tegelijk met z’n allen in! Heb je je team nog niet? No worries, want dan zorgen wij ervoor dat je in een team wordt geplaatst. Let alleen wel op dat er maximaal 30 deelnemers mee kunnen doen. Enne… tijdens de finale en na afloop kun je natuurlijk je verlies nog gezellig wegdrinken of juist vieren tijdens de prijsuitreiking!

Deelname alleen voor leden
Prijs: 10 euro
Max. 30 deelnemers
Schrijf je in via My Wellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) Dinsdag 24 september
Business Haaglanden sportdag

Locatie: Max Healt Club
Besloten eventDonderdag 26 september
Max Health Care Clinic

Door: Sjoerd Hepkema, Lars Beuming en Bernard Versteegh
Tijd: 20:00 - 21:15 uur
Locatie: Lounge
Categorie: Fysiotherapie en Osteopathie

Op donderdag 26 september geven we de spotlights aan de caring corner van Max Health Club. Al enige jaren biedt de club niet alleen als gym, maar kun je er ook terecht bij de fysiotherapeut of osteopaat. En wat is nou precies het verschil tussen deze twee? Dat leggen de mannen haarfijn uit tijdens deze educatieve avond tussen 20:00 en 21:15 uur. Er wordt niet alleen verteld hoe er wordt behandeld, maar er wordt ook ingezoomd om de meest voorkomende klacht, namelijk ‘rugklachten’.

Gratis toegang voor leden en niet-leden
Max. 50 deelnemers
Schrijf je in via My Wellness (2 weken van tevoren  via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via  InschrijvenDonderdag 3 oktober
CrossFit je fit!

Door: Dion de Vos
Tijd: 20:00 – 21:00 uur
Locatie: Fitness
Categorie: Kracht

Het is al enige tijd een behoorlijke hype. CrossFit. Alleen wat maakt deze manier van sporten zo populair? Of beter gezegd hoe is deze hype een trend geworden? Op donderdag 3 oktober neemt Dion jullie mee in een cross fit circuit en verklapt hij uiteraard de benefits van deze ultrasterke work-out!

No worries, er zullen geen emmertjes staan om in over te geven, want onze Dion weet precies hoe je secuur om moet gaan met het lichaam, maar er toch ook het maximale uit te halen! Let op, er kunnen maar max. 12 deelnemers mee doen, dus wees er snel bij.

Deelname alleen voor leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) 


 

Dinsdag 8 oktober
Voeding en duurzame gedragsverandering

Door: Gezondheidsexpert Erik-Alexander Richter en Voedingsdeskundige Lilan van der Zanden
Tijd: 20:00 – 21:15 uur
Locatie: Lounge van Max Health Club
Categorie: Voeding

Voeding. Iets wat regelmatig onderschat wordt als het gaat om de verhouding in combinatie met sport en bewegen. Maar vergis je niet, dit element moet misschien zelfs wel voorop worden gezet als je naar een gezonde levensstijl streeft. In de vervolgclinic ‘Voeding en duurzame gedragsverandering’ gaan we genuanceerd naar dit onderwerp kijken en ja, ook naar de rest wat je te binnen schiet als je het woord voeding alleen al hoort. Denk aan supplementen, ingrediënten, eetpatronen en nog veel meer dan alleen dat bordje vitamines en mineralen. Wat voor impact heeft voeding precies? Hoe koppel je dit aan bewegen en sporten. Wat voor gevolgen heeft het op lichaam en geest? En wat kan voeding betekenen voor blessures en stress?

Gezondheidsexpert Erik-Alexander Richter en Voedingsdeskundige Lilian van der Zanden doen hun uiterste best om op dinsdagavond 8 oktober zoveel mogelijk kennis te delen in een notendop. Het doel is om goed inzicht te geven in voeding voor een gezondere levensstijl op de langere termijn dus wie weet is dit wel een mooi startpunt voor jou! En vergeten we nou net hetgeen wat jij zo graag wil weten? Schroom dan zeker niet om dit ook op de (eet)tafel te gooien!

Deelname voor leden en niet-leden
Prijs: gratis voor leden en 7,50 euro voor niet-leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via  Inschrijven


 

Donderdag 24 oktober
Boulderen met Max!

Door: Bobby Snel
Tijd: 13:00 – 14:30 uur
Locatie: Extern, Boulderhal de Campus
Categorie: Kracht

Boulderen. Misschien heb je de term wel eens gehoord en weet je dat het iets met klimmen te maken heeft. Ja, dat klopt! Boulderen is een discipline binnen de klimsport en betekent klimmen van een korte route op een kunstmatige rots zonder het gebruik van een touw of andere zekering, anders dan een valmat. No stress, je klimt nooit hoger dan 4 meter en met uitleg over de juiste (lichaams)techniek wordt er precies verteld hoe je veilig de boulder beklimt en weer netjes landt op de mat.

Onze Bobby is fanatiek boulderer en neemt je namens Max graag mee naar Boulderhal de Campus om hier samen aan de slag te gaan! Dit klinkt als het perfecte herfstvakantie uitje, want zelfs kids (vanaf 12 jaar), mogen mee. Klimmen jullie met ons mee?

Verzamelen op locatie: Boulderhal de Campus, Kerketuinenweg 55

Deelname voor leden + niet leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via  Inschrijven
Kosten: 10 euro p.p.


 

Donderdag 31 oktober
Nachtrust met Yoga Nidra

Door: Danny Snoek
Tijd: 20:15 – 21:45
Locatie: Studio 1
Categorie: Yoga

Yoga Nidra groeit razendsnel in populariteit. Het klinkt namelijk bijna te mooi om waar te zijn: jezelf helen door op je rug te liggen. Maar nee hoor, door de beoefening van Yoga Nidra maak je je hele systeem vrij van diepgewortelde impressies die misschien wel jarenlang voor stress hebben gezorgd. Dus ga maar lekker liggen…

In deze workshop neemt onze yoga guru Danny je mee in de eerste Yoga Nidra workshop bij Max. Yoga Nidra betekent letterlijk ‘yogaslaap’. Maar in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heeft het niets met slapen te maken. Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan vier uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust.

Deelname voor leden en niet-leden
Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via het inschrijfformulier  Inschrijven

More care from the Max Health Care corner

Op donderdag 26 september geven we de spotlights aan de caring corner van Max Health Club.

Lees meer

Become a Member

Als u lid word van Max Health Club kunt u zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op afspraak...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.