Max Health Club scoort een gemiddelde beoordeling van 4,8 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Max Health Clinics

Binnenkort gaat Max van start met workshops, zowel binnen als buiten de club. Met deze zogeheten 'clinics' willen we dieper inzoomen op bepaalde technieken, work-outs en materie. Denk hierbij aan het maximizen van je huidige work-out, of misschien vind je het juist wel leuk om in een andere tak van sport kennis te maken met een voor jou nieuwe manier van bewegen!

Onze leden kunnen zich voor deze events inschrijven via de My Wellness app 2 weken voor aanvang.
Niet-leden doen dat door zich aan te melden via de inschrijfformulieren.Zondag 26 mei, 30 juni, 28 juli en 25 augustus

Social rides
Tijd: 09:00 - 12:00 uur
Door: Jacco Helmink
Locatie: verzamelen Max Health Club
Categorie: Fietsen

Elke laatste zondag van de maand neemt Jacco je mee voor een stevige fietsrit in Den Haag en omstreken. Elke maand zal de route varieren, dus laat je verassen in de mooiste fietsroutes. We verzamelen om 09:00 uur en vertrekken 09:30 uur.

Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via My Wellness (2 weken van tevoren of via receptie) of als niet-lid via  InschrijvenDonderdag 6 juni 2019

Voelen dat je leeft
Tijd: 19:30 - 22:00 uur
Door: Astrid van Eijk, Ramon Roelofs en Alyssa Thiele.
Locatie: Van Ede (zelfde terrein, Klatteweg 107)
Categorie: Yoga en Meditatie

Stress. Stress is iets wat we allemaal wel eens hebben gevoeld. Stress kan niet makkelijk aan of uit gezet kan worden, maar het kan vaak wel met meerdere tools aangepakt of verlicht worden. In het kader van de dag van de stress, pakken Max Health Club en Van Ede & Partners samen uit door een fysieke en mentale workshop te organiseren. Beginnend met een korte gentle flow door Alyssa Thiele, zal Ramon Roelofs, beter bekend als Charlie Lownoise verdere invulling geven aan deze avond met zijn verhaal over tegelijkertijd meditatie ‘guru’ en DJ zijn. Flow en mediteer met ons mee en laat je inspireren en verrijken met deze bewustwording. Leven in het moment met het openen en zien van meer kansen voor de volgende dag. Meer informatie> 

Samenwerking met Van Ede & Partners.

Prijs: gratis voor leden en 7,50 euro voor niet-leden
Schrijf je in via My Wellness (2 weken van tevoren of via receptie) of als niet lid-via  InschrijvenDonderdag 13 juni 2019

Pump Technics Clinic
Tijd: 20:15 - 21:45 uur
Door: Carlijn Colpa
Locatie: Studio 1
Categorie: Body Pump

Altijd benieuwd geweest of je wel het optimale uit je pump les haalt? En wat is nou eigenlijk de juiste techniek achter deze sterke work out? In deze clinic gaat Carlijn hier dieper op inzoomen, zodat jij in de toekomst zonder twijfel de juiste bewegingen maakt. Ben je al jaren een fanatieke pumper? Geen probleem. Er is altijd ruimte voor verbetering! En altijd al een pump lesje willen proberen? Dan is dit jouw kans om de beginnen met de juiste basis!

Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via My Wellness (2 weken van tevoren of via receptie) of als niet-lid via  InschrijvenDonderdag 20 juni

Animal Flow Workout
Tijd: 20:15 - 21:45
Door: Rick Pronk
Locatie: buiten op het veld (bij lekker weer) of Studio 1
Categorie: Kracht, coordinatie en martial arts

Benieuwd hoe je een goede work out zonder materiaal kan uitvoeren? En houd je ervan om net een stapje verder te gaan? Laat je dan door onze gepassioneerde trainer Rick meenemen in zijn ‘Animal Movement’ workshop. De combinatie van kracht en juiste coördinatie zorgt ervoor dat we lichamelijk inzoomen op zowel fysiek, als mentaal vlak. Waar deze bewegingen ervoor zorgen dat heel het lichaam gebruikt wordt, zorg jij er automatisch voor dat je zoekt naar je balans. De juiste balans voor het lichaam en al haar spieren, maar ook voor de geest zodat je met een fit en voldaan gevoel naar huis gaat!

En kun je er geen genoeg van krijgen? Rick laat de Animal Movement elementen gegarandeerd terugkomen in zijn HITT trainingen op de maandagavond!

Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via My Wellness (2 weken van tevoren of via receptie) of als niet-lid via  InschrijvenZondag 15 september t/m donderdag 19 september

Fietstrip naar de Mont Ventoux
Door: Jacco Helmink, Niels Renes en Jeroen van Rooijen.
Categorie: Fietsen

Half september organiseert Max Health Club een fietstrip naar de Mont Ventoux. We gaan fietsen in twee (niveau)groepen met elk twee begeleiders.

Zondag 15 september is de aankomstdag in Hotel La Garance, waar we in totaal vier overnachtingen blijven op basis van half pension. Dit houdt in dat het ontbijt en diner is ingebrepen en wordt er gezorgd voor sportvoeding/drank tijdens de fietstochten en natuurlijk de beklimming van de Mount Ventoux. Na de tocht duik je heerlijk het zwembad in om ultiem te genieten na een lekkere dag fietsen. Uitgebreide informatie over het programma en de kosten vind je hier>.

Schrijf je in via het inschrijfformulier  InschrijvenDinsdag 17 september 2019

Sportdag Business Haaglanden
Besloten event

Ramon Roelofs, beter bekend als Charlie Lownoise, neemt je mee op reis in je eigen wereld

Donderdag 6 juni pakken Max Health Club en Van Ede & Partners samen uit met een fysieke en mentale workshop rondom stress.

Lees meer

Workshop zen en mindfulness 16 april ’19

Op dinsdag 16 april zullen Danny Snoek en Ramon Roelofs 19.00 tot 21.00 uur deze workshop komen verzorgen. Iederee...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.