Fitness

Door COVID-19 zijn wij genoodzaakt om onze fitnessruimte gesloten te houden. Om dit tijdelijk te ondervangen hebben wij een outdoor gym buiten op ons terrein staan van 250 m2. Je kunt hier vrij sporten met alle attributen van dien of gebruik maken van één van onze groepslessen gegeven door een fitnessinstructeur. Let wel op dat je je bezoek altijd moet reserveren via jouw Mywellness app.

Op de bovenste etage van de sportschool kun je zelf, of onder begeleiding van een trainer, gebruik maken van onze fitness faciliteiten. De club biedt talloze mogelijkheden om te werken aan jouw fit- en gezondheid en een ruime fitnessruimte van wel 600 m2 is daar één van.

Of je beginner bent of een gevorderde sporter, dat maakt bij Max Health Club niet uit. Er loopt altijd een instructeur rond waaraan je jouw vragen kunt stellen en is er ook de mogelijkheid om samen met die persoon te kijken naar een trainingsschema op maat. Het staat voorop bij Max Health Club dat een ieder zich thuis voelt hier en blijft behoren tot één van de beste sportscholen van Den Haag.

Je hoeft natuurlijk in onze fitnessruimte niet alleen gebruik te maken van onze Technogym apparatuur en daarom zijn er genoeg attributen als kettle- en dummbells, elastieken en ballen, om bijvoorbeeld jouw eigen circuit uit te voeren.


 

Impressie Fitness faciliteiten

Hoogwaardige fitnessapparatuur van Technogym

Het langstdurende sportfestijn van dit moment: The Hague Health Valley

Een overdekte outdoor-gym van ruim 750 m2 in Den Haag. Het bestaat. De Haagse sportschool Max Health Club, gevestigd aan de...

Lees meer

Become a Member

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.