Cycling

Trots zijn we ook op de ruimte waar jij je fiets kunt reserveren en mee kunt doen aan de verschillende soorten Indoor Cycling classes die gegeven worden door onze opgeleide instructeurs.

Op de meest nieuwe fietsen van Technogym in onze spinningstudio kun je heerlijke lesjes meetrappen tijdens een Power of Freestyle Cycling, of kun je ook mee met de trend en kiezen voor de nieuwste rage. Denk bijvoorbeeld aan een Cycle Shape les wat een afgeleide cyclingvorm is van de laatste Amsterdamse hype ‘Rocycle’. Tijdens deze les fiets je niet alleen de benen goed zuur, maar ga je ook keihard aan de slag met het bovenlichaam in de aanwezigheid van andere verschillende fitness attributen. Je kunt dus gewoon naar de sportschool in Den Haag blijven gaan als je mee wilt doen met de laatste trends en rages!

Het volledige rooster vind je hier of bekijk het online.


 

Impressie Cycling classes

Onze spinning studio

Het langstdurende sportfestijn van dit moment: The Hague Health Valley

Een overdekte outdoor-gym van ruim 750 m2 in Den Haag. Het bestaat. De Haagse sportschool Max Health Club, gevestigd aan de...

Lees meer

Become a Member

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.