Kinderopvang

Let op: helaas door COVID-19 zijn wij genoodzaakt om op het moment geen kinderopvang aan te bieden. Houd deze pagina in de gaten wanneer de regels zijn versoepeld omtrent dit onderwerp.

Dagelijks is de kinderopvang van de sportschool geopend om de kleintjes gratis op te vangen wanneer je wil sporten. Onder professionele begeleiding kunnen zij zich amuseren door de verschillende kinderactiviteiten die de Max Health Club aanbiedt. In de meest kleurige ruimte van het gebouw kunnen zij ongestoord spelletjes spelen, lekker kleuren en knutselen óf een wild avontuur beleven in hun eigen fantasie.

Samen met leeftijdsgenootjes, en natuurlijk niet te vergeten het speelgoed, is er genoeg om te ontdekken en kun je onopgemerkt zelf aan de slag gaan in onze club.

Onze openingstijden vind je hier.

Mocht je nog vragen hebben of suggesties laat het ons weten door te mailen naar amanda@maxhealthclub.nl


 

Impressie thema activiteiten

Maak je eigen Halloween pompoen

Become a Member

Als u lid word van Max Health Club kunt u zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op afspraak...

Lees meer

Zwemschool Max

Max Health Club heeft een geheel nieuw zwembad en een nieuw wellness gedeelte. Naast fitness is Max Health Club ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.