Kinderopvang

Dagelijks is de kinderopvang van de sportschool geopend om de kleintjes gratis op te vangen wanneer jij wil sporten. Als jij als ouder lid bent van Max Health Club kan je dus lekker aan de slag terwijl jouw kids in de opvang zitten. Onder professionele begeleiding kunnen zij zich amuseren door de verschillende kinderactiviteiten die de Max Health Club aanbiedt. In de meest kleurige ruimte van het gebouw kunnen zij ongestoord spelletjes spelen, lekker kleuren en knutselen óf een wild avontuur beleven in hun eigen fantasie.

Samen met leeftijdsgenootjes, en natuurlijk niet te vergeten het speelgoed, is er genoeg om te ontdekken en kun je onopgemerkt zelf aan de slag gaan in onze club.

Wij vangen kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 8 jaar op.

Onze openingstijden vind je hier.

Lid worden van Max Health Club?

 • * velden zijn verplicht.


 

Met deze Michel fiets je tegen ALS tijdens een cyclingmarathon op zaterdag 11 juni

OVER EEN ANDERE BOEG geschreven door Michel van der Velde We zouden het over een andere boeg gooien. We hadden een pand op ...

Lees meer

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.