Max Health Events

Let op: helaas door COVID-19 zijn wij genoodzaakt om op het moment geen evenementen te organiseren. Houd deze pagina in de gaten wanneer de regels zijn versoepeld omtrent dit onderwerp.

De club wil meer zijn dan alleen een sportschool met zwembad en wellness area en daarom organiseren we specifieke evenementen waarbij verschillende thematiek aan bod komt. De focus wordt hier niet alleen op het lichaam gelegd, maar ook op het verrijken van kennis op sport- en gezondheidsgerelateerde onderwerpen. Zo komen er vaak topsporters lezingen geven, zoomen we in tijdens de events op unieke sportstijlen in de vorm van een workshop en proberen we de interactie voorop te stellen, zodat iedereen mee doet.

Alle events die van tevoren gereserveerd moeten worden, kunnen onze leden reserveren via de Mywellness app 2 weken voor aanvang. Inschrijven kan ook eerder alleen doe je dit via de receptie. Sommige events zijn ook toegankelijk voor niet-leden en die kunnen zich inschrijven door te mailen naar alyssa@maxhealthclub.nl.


 

Woensdag 1 januari
De Nieuwjaarsduik

Door: Max Health Club instructeurs
Tijd: Aanvang 11:00 uur. Het water in om 12:00 uur.
Locatie: Strandrestaurant De Waterreus, Strandweg 3a, Scheveningen
Categorie: Balance, Kracht, Power en Cardio.

De evenementen in december en begin januari zijn bij Max altijd in het kader van de feestdagen! Daarom een rustig 12e maand, maar wel met de leukste events. Zo ook 1 januari. Dan is het weer zover. DE nieuwjaarsduik! Samen met Strandrestaurant De Waterreus organiseren wij weer deze knaller voor jouw start van 2020.

Nieuwe rondes, nieuwe kansen. En ook zelfs weer een nieuw decennium om in te gaan. Ben jij er bij?

Je bent weer van harte uitgenodigd om om 12:00 uur die fris en fruitge duik te nemen in de zee, waarna je daarna lekker kan opwarmen in één van de jacuzzi’s onder het genot van een glas champagne. What is a better way tot start the new year in a fresh, but healthy partyvibe? Tot dan!

Deelname voor leden en niet-leden
Inschrijven voor dit event is niet nodigZondag 12 januari 09:45 - 12:00 uur
Ervaar de koud in een ijsbad at the beach

Door: Wim Hof trainster Angelique van Vliet 
Locatie: Cool Event Scheveningen @ de Pier
Categorie: Ademhaling, Balans en Power

Half december en begin januari organiseren we twee ingelaste evenementen in samenwerking met Cool Event Scheveningen aan onze enige echte eigen Pier in Scheveningen! En wat gaan we precies doen?

We gaan de Hollandse winterse koud trotseren met een Wim Hof workshop gegeven door Wim Hof trainster Angelique van Vliet. Om deze workshop helemaal af te maken, stappen we niet na de uitleg en ademhalingssessie alleen het bad in, maar wandelen we ook over het ijs en door de bekende ijssculpturen aan de pier in onze zwemkleding, o jawel, dit kunnen jullie. Als kerst op de taart eindigen we uiteraard wel gezellig met goed eten in de vorm van een diner op woensdag en/of een lekkere brunch op zondag!

Om ervoor te zorgen dat jullie het beste ervaren op deze locatie en intensieve workshop proberen we de groep niet te groot te maken, dus wees er snel bij om je in te schrijven.

Leer hoe Wim Hof de koud trotseert en waarom dit net die boost aan je immuniteitssysteem geeft, bewonder de ijssculpturen en geniet van heerlijk eten! En dat allemaal aan het strand.

Deelname voor leden en niet-leden
Kosten: 35 eu. pp
Ticketlink: https://www.cooleventscheveningen.nl/tickets/evenement_tickets/15/wim-hof-clinic.html


 

Donderdag 23 januari (deel 1), donderdag 6 februari (deel 2) en donderdag  5 maart (deel 3)
Mini-cursus Self-Defense

Door: Rick Pronk
Tijd: 20:15 -21:15
Locatie: Studio 1
Categorie: Vechtsport/Power

Sensei Rick komt terug met een mini cursus. Van het afhouden en loskomen van lichaamscontact van een aanvaller, tot het naar de grond brengen van die persoon tot erger... Van de houdgreep tot het geven van een goede trap, het komt allemaal aan bod! 

Deelname voor leden en niet-leden
3 sessies/avonden voor €45 en gaat door bij min. 6 pers.
Schrijf je in als lid via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie)  of mail als lid of niet-lid naar alyssa@maxhealthclub.nl.


 

Donderdag 30 januari
Clinic: BodyAttack Techniques

Door: Marjolein van Eck en Charlie Grijspaardt
Tijd: 20:15 – 21:15 uur
Locatie: Studio 1
Categorie: Kracht, power en cardio

Voel je snel sterker en fitter met het intensieve succesprogramma van Les Mills: BODYATTACK! Sinds januari worden deze lessen gegeven door onze eigen fitgirls Marjolein en Charlie en daarom introduceren we dit ook graag aan jullie in de vorm van een technische clinic op donderdag 30 januari.

BodyAttack staat bekend als intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als voor de ver gevorderden. De combinatie van atletische bewegingen en sterke krachtoefeningen zorgen ervoor dat je heel je lichaam traint en je binnen no time ook strakker in je vel zit! Dat klinkt als een win-win situatie toch?

Natuurlijk ontbreekt net zoals bij elk Les Mills programma de techniek niet en precies om die reden organiseren we de clinic ‘BodyAttack Techniques’ voor iedereen die deze bewegingen onder de loep wil nemen, perfectioneren en begrijpen zodat je hier nog meer profijt van hebt tijdens je lessen! Doe mee, word sterker en verbeter je coördinatie en lenigheid!

Deelname voor leden en niet-leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie)  of mail als lid of niet-lid naar alyssa@maxhealthclub.nl


 

Donderdag 13 februari
Meditate and rest with success part 2

Door: Ramon Roelofs
Tijd 20:30 – 21:30 uur
Locatie: Studio 1
Categorie: Meditatie

Door het grote aantal deelnemers van Ramon zijn mediatiesessie in november, gaan we voor een tweede ronde. Een deel van ons zegt vaak dat je niet altijd in de gelegenheid bent om opzoek te gaan naar rust. Maar rust en ontspanning vinden in jezelf is niet moeilijk, als je het jezelf maar toestaat. Net zoals we het toestaan om de drukte en spanning op te zoeken, geeft Ramon ons tijdens deze tweede bijeenkomst weer een voorzetje hoe je het snelst tot de vrede in jezelf keert. Aan de hand van de tips en tricks van Ramon ben je sneller in staat om de rust voort te zetten in je dagelijkse leven. Meditatie beoefenen is niet moeilijk en kun je thuis op de bank heel eenvoudig zelf toepassen. Of wie weet vind je zelf een wel een fijne manier om je goed op jezelf te kunnen afstemmen.

Deelname voor leden en niet-leden
Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid door te mailen naar alyssa@maxhealthclub.nl


 

Donderdag 27 februari
Een blijvende (nacht)rust met Yoga Nidra deel 2

Door: Danny Snoek
Tijd: 20:30 – 22:00
Locatie: Studio 1
Categorie: Yoga

Ook na het enorme succes van Danny’s Yoga Nidra sessie in november gaan we uiteraard voor een vervolg. De vorm van yoga groeit razendsnel in populariteit, maar de kunst is natuurlijk om de gecreëerde rust zelf vast te kunnen houden. Daarom neemt in deze workshop onze yoga ‘guru’ Danny je nog een keer mee in een ‘yoga slaap’ oftewel in een goede ’Yoga Nidra Staat’ en geeft hij de tips en tricks om tot een volledige ontspanning te komen.

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heeft het niets met slapen te maken. Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan vier uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust.

Deelname alleen voor leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via het inschrijfformulier.


 

Donderdag 12 maart 
Verplaatst naar 16 april
VithOrtho praat over vlees, vis, vegetarisme, veganisme en supplementen

Door: Carry de Bruijn van VitOrtho
Tijd: 20:00 – 21:00 uur
Locatie: Lounge
Categorie: Lezing over voeding en supplementen

De mens wordt over het algemeen gezien als een omnivoor, een alleseter die zowel plantaardig als dierlijk voedsel kan eten. De laatste jaren kiezen echter steeds meer mensen ervoor om de consumptie van vlees en/of vis te verminderen (flexitariërs), geheel te vermijden (vegetariërs), of zelfs alle dierlijke producten af te zweren (veganisten).

Hoe gezond is dat vegetarisch of een veganistisch voedingspatroon nu eigenlijk? Doe je er wel goed aan? Mis ik niet die bepaalde vitamine en mineralen als ik alleen dierlijke producten eet? Kortom, vandaag de dag kan je niet meer normaal eten zonder na te denken wat voor voedingsstoffen je binnenkrijgt en wat het met je lichaam doet. Vul je tekorten aan met supplementen of is dat niet voldoende?

Op donderdagavond 12 maart vertelt onze supplementenleveraar VitOrtho hoe je supplementen combineert met een bepaalde levensstijl. Is het zijn van vegetariër of veganist noodzakelijk? Of is het goed om wekelijks dat stukje vlees of vis te eten? Waar haal ik energie uit om de dag door te komen of om mezelf ook nog even goed af te matten in de fitness of tijdens een groepsles? Laat het woord over aan de kennis VitOrtho en kijk hoe jij dit invulling kan geven aan jouw leven.

Deelname voor leden en niet-leden
Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid door te mailen naar sales@maxhealthclub.nl

Met deze Michel fiets je tegen ALS tijdens een cyclingmarathon op zaterdag 11 juni

OVER EEN ANDERE BOEG geschreven door Michel van der Velde We zouden het over een andere boeg gooien. We hadden een pand op ...

Lees meer

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.