Max Health Events

Max is in juni gestart met workshops, zowel binnen als buiten de club. Met deze zogeheten 'clinics' willen we dieper inzoomen op bepaalde technieken, work-outs en materie. Denk hierbij aan het maximizen van je huidige work-out, of misschien vind je het juist wel leuk om in een andere tak van sport kennis te maken met een voor jou nieuwe manier van bewegen! 

Vanaf september starten we weer met een gevarieerd programma, dus wees er snel bij voordat het vol zit!

Al onze events zijn te reserveren via de Mywellness app 2 weken voor aanvang voor onze leden. Inschrijven kan ook eerder alleen via de receptie. Sommige events zijn ook toegankelijk voor niet-leden en die kunnen zich inschrijven via de bijgevoegde inschrijfformulieren.Donderdag 14 november
Meditate and rest with success

Door: Ramon Roelofs
Tijd: 20:15 – 21:15
Locatie: Studio 1
Categorie: Meditatie

Je hoort het steeds meer, het is gezond voor je om momenten te vinden om tot jezelf te keren en even stil te staan bij de situatie, het moment en het nu. Echter zegt de realiteit vaak dat je niet altijd deze gelegenheid hebt door een druk dagprogramma of andere ditjes en datjes die je prioriteit ‘moet’ geven. Moet geven denk je dan? De keuze ligt uiteindelijk bij jou. En precies om die reden neemt Ramon je een avond mee in een reis met jezelf om die rust te vinden. Tegelijkertijd laat hij zien hoe belangrijk dit is en krijg je tips en tricks mee naar huis, zodat je dit kan laten terugkeren in jouw leven.

Deelname voor leden en niet-leden
Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via het inschrijfformulier  InschrijvenDonderdag 21 november
Clinic: Self-defense

Door: Rick Pronk
Tijd: 20:30 -21:30
Locatie: Studio 1
Categorie: Vechtsport/Power

Onze sensei Rick. Wat zijn we blij om hem in huis te hebben. Deze Martial Arts vechter, judoka en vechtsportdocent in één, geeft ons natuurlijk een veilig gevoel. En daarom weet niemand minder dan hij natuurlijk ook echt alles om jezelf te verdedigen in onveilige en a-relaxte situaties. Van Afhouden en loskomen van lichaamscontact van een aanvaller tot een aanvaller naar de grond brengen of erger…. Van de houdgreep tot aan het afweren van lichaamscontact, het komt allemaal aan bod.

Dusss.. zeker geen clinic om te missen!

Deelname voor leden en niet-leden
Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via het inschrijfformulier  InschrijvenDonderdag 28 november
Het nut van van trainen met FTP. Eric vertelt het je.

Door: Eric van Dolen
Tijd: 20:15 – 21:15
Locatie: Studio 2
Categorie: Indoor Cycling

Altijd afgevraagd wat nou precies de benefits zijn van trainen met FTP? En waar staat het eigenlijk voor? Ja, de functionaliteit van trainen op wattage is iets wat best aandacht mag krijgen. Net zoals de vier lesvormen waarover je spreekt als het gaat om indoor cycling. Endurance, interval, power en threshold. Heb je nog nooit gespind? Geen probleem en maak kennis. Ben je fanatiek spinner? Dan ben je ook meer dan welkom. Je kunt nooit genoeg leren. We gaan kijken, luisteren, theorie behandelen en natuurlijk keihard fietsen!

Deelname voor leden en niet-leden
Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via het inschrijfformulier  Inschrijven


 

Woensdag 11 december 09:45 - 12:00 uur &
Zondag 12 januari 18:45 - 21:00 uur
Ervaar de koud in een ijsbad at the beach

Door: Wim Hof trainster Angelique van Vliet 
Locatie: Cool Event Scheveningen @ de Pier
Categorie: Ademhaling, Balans en Power

Half december en begin januari organiseren we twee ingelaste evenementen in samenwerking met Cool Event Scheveningen aan onze enige echte eigen Pier in Scheveningen! En wat gaan we precies doen?

We gaan de Hollandse winterse koud trotseren met een Wim Hof workshop gegeven door Wim Hof trainster Angelique van Vliet. Om deze workshop helemaal af te maken, stappen we niet na de uitleg en ademhalingssessie alleen het bad in, maar wandelen we ook over het ijs en door de bekende ijssculpturen aan de pier in onze zwemkleding, o jawel, dit kunnen jullie. Als kerst op de taart eindigen we uiteraard wel gezellig met goed eten in de vorm van een diner op woensdag en/of een lekkere brunch op zondag!

Om ervoor te zorgen dat jullie het beste ervaren op deze locatie en intensieve workshop proberen we de groep niet te groot te maken, dus wees er snel bij om je in te schrijven.

Leer hoe Wim Hof de koud trotseert en waarom dit net die boost aan je immuniteitssysteem geeft, bewonder de ijssculpturen en geniet van heerlijk eten! En dat allemaal aan het strand.

Deelname voor leden en niet-leden
Kosten: 35 eu. pp
Ticketlink: https://www.cooleventscheveningen.nl/tickets/evenement_tickets/15/wim-hof-clinic.htmlZaterdag 21 december
Max' Christmas Clinics

Door: Max Health Club instructeurs
Tijd: 08:30 – 13:00 uur
Locatie: Max Health Club
Categorie: Balance, Kracht, Power en Cardio.

The Max Christmas special. Het is al enige jaren een begrip voor de club dat er een groot event plaatsvindt rondom of op de feestdagen. Uiteraard borduren we hier in 2019 ook op voort en laten we jullie zeker niet in de steek! Dit jaar vindt de editie plaats in het weekend voor kerst.   

Zo wordt op zaterdagochtend 21 december de club omgetoverd tot een activiteitenpaleis waar voor elk wat wils wordt aangeboden. Van yoga tot pilates, van indoor cycling tot een senioren fit programma en van kickboksen tot aan in shape komen in het zwembad!

Zeker niet onbelangrijk om te noemen is dat tijdens dit event ook de nieuwe programma’s van Less Mills worden gereleased. Probeer dus de nieuwe Bodybalance of -pump uit of knal een keertje op de Bodyattack! Inschrijven gaat per les, dus houd je app in de gaten. Dit kan vanaf 7 december.

Deelname alleen voor leden
Inschrijven via jouw Mywellness app vanaf zaterdag 7 december


 

Woensdag 1 januari
De Nieuwjaarsduik

Door: Max Health Club instructeurs
Tijd: Aanvang 11:00 uur. Het water in om 12:00 uur.
Locatie: Strandrestaurant De Waterreus, Strandweg 3a, Scheveningen
Categorie: Balance, Kracht, Power en Cardio.

De evenementen in december en begin januari zijn bij Max altijd in het kader van de feestdagen! Daarom een rustig 12e maand, maar wel met de leukste events. Zo ook 1 januari. Dan is het weer zover. DE nieuwjaarsduik! Samen met Strandrestaurant De Waterreus organiseren wij weer deze knaller voor jouw start van 2020.

Nieuwe rondes, nieuwe kansen. En ook zelfs weer een nieuw decennium om in te gaan. Ben jij er bij?

Je bent weer van harte uitgenodigd om om 12:00 uur die fris en fruitge duik te nemen in de zee, waarna je daarna lekker kan opwarmen in één van de jacuzzi’s onder het genot van een glas champagne. What is a better way tot start the new year in a fresh, but healthy partyvibe? Tot dan!

Wim Hof on ice @ the beach

Half december en begin januari organiseert Max Health Club in samenwerking met Cool Event Scheveningen opnieuw een Wim Hof work...

Lees meer

Become a Member

Als u lid word van Max Health Club kunt u zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op afspraak...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.