Max Health Events

Max is in juni gestart met workshops, zowel binnen als buiten de club. Met deze zogeheten 'clinics' willen we dieper inzoomen op bepaalde technieken, work-outs en materie. Denk hierbij aan het maximizen van je huidige work-out, of misschien vind je het juist wel leuk om in een andere tak van sport kennis te maken met een voor jou nieuwe manier van bewegen! 

Vanaf september starten we weer met een gevarieerd programma, dus wees er snel bij voordat het vol zit!

Al onze events zijn te reserveren via de Mywellness app 2 weken voor aanvang voor onze leden. Inschrijven kan ook eerder alleen via de receptie. Sommige events zijn ook toegankelijk voor niet-leden en die kunnen zich inschrijven via de bijgevoegde inschrijfformulieren.Donderdag 3 oktober
CrossFit je fit!

Door: Dion de Vos
Tijd: 20:00 – 21:00 uur
Locatie: Fitness
Categorie: Kracht

Het is al enige tijd een behoorlijke hype. CrossFit. Alleen wat maakt deze manier van sporten zo populair? Of beter gezegd hoe is deze hype een trend geworden? Op donderdag 3 oktober neemt Dion jullie mee in een cross fit circuit en verklapt hij uiteraard de benefits van deze ultrasterke work-out!

No worries, er zullen geen emmertjes staan om in over te geven, want onze Dion weet precies hoe je secuur om moet gaan met het lichaam, maar er toch ook het maximale uit te halen! Let op, er kunnen maar max. 12 deelnemers mee doen, dus wees er snel bij.

Deelname alleen voor leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) 


 

Dinsdag 8 oktober
Voeding en duurzame gedragsverandering

Door: Gezondheidsexpert Erik-Alexander Richter en Voedingsdeskundige Lilan van der Zanden
Tijd: 20:00 – 21:15 uur
Locatie: Lounge van Max Health Club
Categorie: Voeding

Voeding. Iets wat regelmatig onderschat wordt als het gaat om de verhouding in combinatie met sport en bewegen. Maar vergis je niet, dit element moet misschien zelfs wel voorop worden gezet als je naar een gezonde levensstijl streeft. In de vervolgclinic ‘Voeding en duurzame gedragsverandering’ gaan we genuanceerd naar dit onderwerp kijken en ja, ook naar de rest wat je te binnen schiet als je het woord voeding alleen al hoort. Denk aan supplementen, ingrediënten, eetpatronen en nog veel meer dan alleen dat bordje vitamines en mineralen. Wat voor impact heeft voeding precies? Hoe koppel je dit aan bewegen en sporten. Wat voor gevolgen heeft het op lichaam en geest? En wat kan voeding betekenen voor blessures en stress?

Gezondheidsexpert Erik-Alexander Richter en Voedingsdeskundige Lilian van der Zanden doen hun uiterste best om op dinsdagavond 8 oktober zoveel mogelijk kennis te delen in een notendop. Het doel is om goed inzicht te geven in voeding voor een gezondere levensstijl op de langere termijn dus wie weet is dit wel een mooi startpunt voor jou! En vergeten we nou net hetgeen wat jij zo graag wil weten? Schroom dan zeker niet om dit ook op de (eet)tafel te gooien!

DEZE CLINIC ZIT VOL.


 

Donderdag 24 oktober
Boulderen met Max!

Door: Bobby Snel
Tijd: 13:00 – 14:30 uur
Locatie: Extern, Boulderhal de Campus
Categorie: Kracht

Boulderen. Misschien heb je de term wel eens gehoord en weet je dat het iets met klimmen te maken heeft. Ja, dat klopt! Boulderen is een discipline binnen de klimsport en betekent klimmen van een korte route op een kunstmatige rots zonder het gebruik van een touw of andere zekering, anders dan een valmat. No stress, je klimt nooit hoger dan 4 meter en met uitleg over de juiste (lichaams)techniek wordt er precies verteld hoe je veilig de boulder beklimt en weer netjes landt op de mat.

Onze Bobby is fanatiek boulderer en neemt je namens Max graag mee naar Boulderhal de Campus om hier samen aan de slag te gaan! Dit klinkt als het perfecte herfstvakantie uitje, want zelfs kids (vanaf 12 jaar), mogen mee. Klimmen jullie met ons mee?

Verzamelen op locatie: Boulderhal de Campus, Kerketuinenweg 55

Deelname voor leden + niet leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via  Inschrijven
Kosten: 10 euro p.p.


 

Ingelast evenement!
Zaterdag 26 oktober
Pumpkins with our pumpkins

Door: Amanda van Gils
Tijd: 11:00 – 13:00 uur
Locatie: Crèche
Categorie: Crèche
Kosten: 5 euro

In de sferen van de herfstvakantie borduren wij die week voort met een ingelast Halloween event voor de allerkleinste leden van de club. Op zaterdagochtend 26 oktober kun je van 11 tot 1 samen met jouw kind verkleed - o,jawel trek je engste outfit uit de kast - pompoenen maken. Je mag dit natuurlijk ook overlaten aan onze dames van de crèche! 

Deelname alleen voor leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie)  en laat even weten met hoeveel kids je komt.Donderdag 31 oktober
Nachtrust met Yoga Nidra

Door: Danny Snoek
Tijd: 20:15 – 21:45
Locatie: Studio 1
Categorie: Yoga

Yoga Nidra groeit razendsnel in populariteit. Het klinkt namelijk bijna te mooi om waar te zijn: jezelf helen door op je rug te liggen. Maar nee hoor, door de beoefening van Yoga Nidra maak je je hele systeem vrij van diepgewortelde impressies die misschien wel jarenlang voor stress hebben gezorgd. Dus ga maar lekker liggen…

In deze workshop neemt onze yoga guru Danny je mee in de eerste Yoga Nidra workshop bij Max. Yoga Nidra betekent letterlijk ‘yogaslaap’. Maar in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heeft het niets met slapen te maken. Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan vier uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust.

DEZE CLINIC ZIT VOL.Donderdag 14 november
Meditate and rest with success

Door: Ramon Roelofs
Tijd: 20:15 – 21:15
Locatie: Studio 1
Categorie: Meditatie

Je hoort het steeds meer, het is gezond voor je om momenten te vinden om tot jezelf te keren en even stil te staan bij de situatie, het moment en het nu. Echter zegt de realiteit vaak dat je niet altijd deze gelegenheid hebt door een druk dagprogramma of andere ditjes en datjes die je prioriteit ‘moet’ geven. Moet geven denk je dan? De keuze ligt uiteindelijk bij jou. En precies om die reden neemt Ramon je een avond mee in een reis met jezelf om die rust te vinden. Tegelijkertijd laat hij zien hoe belangrijk dit is en krijg je tips en tricks mee naar huis, zodat je dit kan laten terugkeren in jouw leven.

Deelname voor leden en niet-leden
Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via het inschrijfformulier  InschrijvenDonderdag 21 november
Clinic: Selfdefence

Door: Rick Pronk
Tijd: 20:30 -21:30
Locatie: Studio 1
Categorie: Vechtsport/Power

Onze sensei Rick. Wat zijn we blij om hem in huis te hebben. Deze Martial Arts vechter, judoka en vechtsportdocent in één, geeft ons natuurlijk een veilig gevoel. En daarom weet niemand minder dan hij natuurlijk ook echt alles om jezelf te verdedigen in onveilige en a-relaxte situaties. Van Afhouden en loskomen van lichaamscontact van een aanvaller tot een aanvaller naar de grond brengen of erger…. Van de houtgreep tot aan het afweren van lichaamscontact, het komt allemaal aan bod.

Dusss.. zeker geen clinic om te missen!

Deelname voor leden en niet-leden
Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via het inschrijfformulier  InschrijvenDonderdag 28 november
Het nut van van trainen met FTP. Eric vertelt het je.

Door: Eric van Dolen
Tijd: 20:15 – 21:15
Locatie: Studio 2
Categorie: Indoor Cycling

Altijd afgevraagd wat nou precies de benefits zijn van trainen met FTP? En waar staat het eigenlijk voor? Ja, de functionaliteit van trainen op wattage is iets wat best aandacht mag krijgen. Net zoals de vier lesvormen waarover je spreekt als het gaat om indoor cycling. Endurance, interval, power en threshold. Heb je nog nooit gespind? Geen probleem en maak kennis. Ben je fanatiek spinner? Dan ben je ook meer dan welkom. Je kunt nooit genoeg leren. We gaan kijken, luisteren, theorie behandelen en natuurlijk keihard fietsen!

Deelname voor leden en niet-leden
Prijs: gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden
Schrijf je in via Mywellness (2 weken van tevoren via de app of nu via de receptie) of als niet-lid via het inschrijfformulier  Inschrijven

Become a Member

Als u lid word van Max Health Club kunt u zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op afspraak...

Lees meer

Visolie, voor iedereen noodzakelijk

Sporters zijn over het algemeen meer bewust van goede voeding dan niet-sporters. Dat minimaal één keer per week v...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.