Yogalessen

De categorie Body & Mind zijn onze lessen waarbij we bewuster de connectie proberen te maken tussen het lichaam en geest. Vandaag de dag ontkom je bijna niet aan het ‘snelle’ leven in een drukke maatschappij en daarom bieden wij je graag de kans om die even te ontglippen en om terug te keren naar jezelf.

Dit kan bijvoorbeeld met een krachtige yogales, zoals een Vinyasa Yoga of Asthanga Yoga les. Of zoek meer de rust op in een meditatie- of Yin yoga klas, waarbij de poses twee tot drie minuten langer worden vastgehouden. In Studio 3 tovert de sportschool om tot een walhalla van rust en kun je op veel momenten jouw matje uit rollen om mee te doen met één van de yogalessen of pilateslessen.

Vinyasa Yoga 

De Vinyasa Yoga groepsles is een vloeiende vorm van yoga, waarin het vergoten van je (innerlijke) kracht centraal staat. De les bestaat uit een serie oefeningen die vloeiend op elkaar aansluiten, ondersteund door ademhalingstechnieken. Vinyasa Yoga wordt daarom ook wel Vinyasa Flow genoemd. Onder begeleiding van onze yoga instructeur vergroot je je concentratie en uithoudingsvermogen tijdens de Vinyasa Yoga groepsles.

Asthanga Yoga

De Asthanga Yoga groepsles is een actievere yogavorm, gefocust op een striktere, intensievere routine. Je beweegt tijdens deze groepsles mee op het ritme van de ademhaling. Onder begeleiding van onze yoga instructeur sport je jezelf sterker, strakker en fitter. Een yoga les met power!

Yin Yoga 

De Yin Yoga groepsles richt zich op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten, door middel van houdingen die langer aangehouden worden. De rustige, eenvoudige en veilige bewegingen en ademhalingstechnieken zorgen ervoor dat deze yogales les geschikt is voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Onder begeleiding van onze yoga instructeur ervaar je diepe lichamelijke en mentale ontspanning.

Pilates 

De Pilates groepsles is een fysieke en mentale conditietraining die je kracht, flexibiliteit, evenwicht en coördinatie rondom de wervelkolom en in het gehele lichaam verbetert. Dit zorgt in dagelijks leven voor de juiste lichaamshouding en lichaamsbeheersing. Daarnaast zorgt een Pilates groepsles voor vermindering van stress doordat je geest zich focust op hoe het lichaam beweegt. Onder begeleiding van onze yoga instructeur sport je jezelf sterker, strakker en fitter.

Max Health Club 

Max Health Club Den Haag is inmiddels een begrip geworden voor de buurtbewoners van Scheveningen, Archipelbuurt, Benoordenhout en alle wijken eromheen. Als één van de beste sportscholen van Den Haag, profileert Max Health Club zich als dé familieclub waar gezond- en fitheid voorop staat. Naast het zijn van een uitgebreid fitnesscentrum, beschikt de club over een zwembad van 20 meter lang en wellness area met de bijbehorende faciliteiten als een sauna, stoombad en infraroodlampen.

Niet alleen volwassenen kunnen hun tijd hier goed besteden, maar ook de kleinste leden kunnen hier zich goed vermaken. Naast de kinderopvang die de gym biedt, kunnen junioren ook deelnemen aan verschillende groepslessen. Zijn ze wat ouder? Dan kunnen ze zelfs mee onder begeleiding van een professionele trainer het fitnesscentrum in.

We ontvangen je graag in onze club.

Bekijk het volledige rooster online.

 • * velden zijn verplicht.

Met deze Michel fiets je tegen ALS tijdens een cyclingmarathon op zaterdag 11 juni

OVER EEN ANDERE BOEG geschreven door Michel van der Velde We zouden het over een andere boeg gooien. We hadden een pand op ...

Lees meer

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.