Yoga & Pilates

De categorie Body & Mind zijn onze lessen waarbij we bewuster de connectie proberen te maken tussen lichaam en geest. Vandaag de dag ontkom je bijna niet aan het ‘snelle’ leven in een drukke maatschappij en daarom bieden wij je graag de kans om die even te ontglippen en om terug te keren naar jezelf.

Dit kan bijvoorbeeld met een krachtige yogales, zoals een Vinyasa Flow of Asthanga les. Of zoek meer de rust op in een meditatie- of Yin yoga klas, waarbij de poses 2 tot 3 minuten langer worden vastgehouden. In Studio 3 tovert de sportschool om tot een wahalla van rust en kun je op veel momenten jouw matje uit rollen om mee te doen met één van de yoga- of pilateslessen onder leiding van onze gespecialiseerde teachers.

Bekijk hier de verhalen van onze Yoga teachers

Het volledige rooster bekijk je online.


 

Impressie Body & Mind

Yogales

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer

Zwemschool Max

Max Health Club heeft een geheel nieuw zwembad en een nieuw wellness gedeelte. Naast fitness is Max Health Club ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.