Spinning lessen

Een spinning les is een workout waarbij je, staand of zittend, fietst op het ritme van krachtige muziek, werkt aan conditieverbetering, spierversterking en vetverbranding. Samen met een opgeleide spinning instructeur kun je de zweetdruppeltjes laten vallen in onze goed geventileerde ruime, verlichte zaal.

Op de meest nieuwe fietsen van Technogym in onze spinning studio kun je heerlijke lesjes meetrappen tijdens een Power Cyling of Freestyle Cycling. Je kunt ook mee met de trend en kiezen voor de nieuwste rage. Denk bijvoorbeeld aan een Cycle Shape les. Tijdens deze les fiets je niet alleen de benen goed zuur, maar ga je ook keihard aan de slag met het bovenlichaam in de aanwezigheid van andere verschillende fitness attributen. Je kunt dus gewoon naar de sportschool in Den Haag blijven gaan als je mee wilt doen met de laatste trends en rages.

Power Cycling

Power Cycling is een groeples waarbij je 45 minuten intensief gaat fietsen. Dit doe je op basis van jouw persoonlijke FTP. Je kunt fitness instructeur voorafgaand aan de les vragen om je eigen FTP te testen. Tijdens deze les volg je het profiel en de intensiteit van de workout op een groot scherm. Onder begeleiding van onze fitness instructeur train jij jezelf sterker, strakker en fitter.

Freestyle Cycling 

Freestyle Cycling is een old school traditionele groepsles op de fiets, waarbij onze fitness instructeur je meeneemt in 45 minuten leuk maar serieus fietsen. Deze les is met name gericht op intervallen, hoge intensiteit, racen en klimmen, waarmee je je uithoudingsvermogen en kracht vergroot. Voor deze les heb je geen FTP-test nodig.

Cycle Shape

Cycle Shape is een verslavende en leuke full body workout op de fiets. Tijdens deze les maak je gebruik van lichte handgewichten. Je rijdt in het donker, omringd door harde muziek, discolichten en visuals. Deze les is meer dan een training, het is genieten. Je lichaam zal worden gevoed met endorfine. Onder begeleiding van onze fitness instructeur train jij jezelf sterker, strakker en fitter.

Max Health Club

Max Health Club Den Haag is inmiddels een begrip geworden voor de buurtbewoners van Scheveningen, Archipelbuurt, Benoordenhout en alle wijken eromheen. Als één van de beste sportscholen van Den Haag, profileert Max Health Club zich als dé familieclub waar gezond- en fitheid voorop staat. Naast het zijn van een uitgebreid fitnesscentrum, beschikt de club over een zwembad van 20 meter lang en wellness area met de bijbehorende faciliteiten als een sauna, stoombad en infraroodlampen.

Niet alleen volwassenen kunnen hun tijd hier goed besteden, maar ook de kleinste leden kunnen hier zich goed vermaken. Naast de kinderopvang die de gym biedt, kunnen junioren ook deelnemen aan verschillende groepslessen. Zijn ze wat ouder? Dan kunnen ze zelfs mee onder begeleiding van een professionele trainer het fitnesscentrum in.

We ontvangen je graag in onze club.

Het volledige rooster bekijk je online.

 • * velden zijn verplicht.

Met deze Michel fiets je tegen ALS tijdens een cyclingmarathon op zaterdag 11 juni

OVER EEN ANDERE BOEG geschreven door Michel van der Velde We zouden het over een andere boeg gooien. We hadden een pand op ...

Lees meer

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.