Les Mills

De Les Mills groepslessen die bij Max Healthclub gegeven worden zijn Body Pump, Body Balance, Body Attack, Sh'Bam en Les Mills Barre. Naast deze lessen zijn er ook andere opties waar je uit kunt kiezen. Denk aan Body Shape, Total Workout, HITT training of een 50+ training, speciaal voor leden die naar een specifiekere training opzoek zijn.

Body Pump 

Body Pump is een doelgerichte training, waarbij je met behulp van losse gewichten verschillende spiergroepen traint en je lichaam versterkt. Je kunt zelf de gewichten aanpassen en bepalen hoe zwaar je traint, waardoor deze les geschikt is voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Op motiverende muziek en onder begeleiding van onze fitness instructeur train jij jezelf sterker, strakker en fitter.

Body Balance 

Body Balance is een Les Mills groepsles waarbij pilates, yoga en tai chi worden gecombineerd, om jouw lichaam sterker en flexibeler te maken. Door de variatie van eenvoudige en veilige yoga bewegingen en ademhalingstechnieken, is deze les geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Onder begeleiding van onze fitness instructeur train jij jezelf sterker, strakker en fitter.

Body Attack 

Body Attack is een Les Mills cardio groepsles waarbij het gehele lichaam getraind en versterkt wordt, en het uithoudingsvermogen vergroot. Bij Body Attack worden verschillende atletische bewegingen en kracht- en stabilisatieoefeningen gecombineerd. De oefeningen kunnen vereenvoudigt worden, waardoor deze les geschikt is voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Onder begeleiding van onze fitness instructeur train jij jezelf sterker, strakker en fitter.

Sh'Bam

Sh’Bam is een op muziek gebaseerde Les Mills dans workout voor iedereen die graag op muziek beweegt en zijn uithoudingsvermogen wil verbeteren. De aanstekelijke muziek gecombineerd met laagdrempelige bewegingen, maakt deze les geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Onder begeleiding van onze fitness instructeur dans jij jezelf sterker, strakker en fitter.

Les Mills Barre

Les Mills Barre is een moderne versie van de klassieke balletles. Tijdens deze Les Mills groepsles vorm je je spieren en versterk je de kracht in je core. Daarnaast werk je aan je evenwicht. Onder begeleiding van onze fitness instructeur dans jij jezelf sterker, strakker en fitter.

Body Shape

Body Shape is een Les Mills groepsles waarbij gefocust wordt op het verstevigen van de spieren en verbeteren van de conditie. Tijdens deze training wordt voornamelijk aandacht besteed aan de buik, rug, borst, bil en beenspieren. De oefeningen kunnen op ieder niveau uitgevoerd worden, wat deze les geschikt maakt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Onder begeleiding van onze fitness instructeur dans jij jezelf sterker, strakker en fitter.

Max Health Club

Max Health Club Den Haag is inmiddels een begrip geworden voor de buurtbewoners van Scheveningen, Archipelbuurt, Benoordenhout en alle wijken eromheen. Als één van de beste sportscholen van Den Haag, profileert Max Health Club zich als dé familieclub waar gezond- en fitheid voorop staat. Naast het zijn van een uitgebreid fitnesscentrum, beschikt de club over een zwembad van 20 meter lang en wellness area met de bijbehorende faciliteiten als een sauna, stoombad en infraroodlampen.

Niet alleen volwassenen kunnen hun tijd hier goed besteden, maar ook de kleinste leden kunnen hier zich goed vermaken. Naast de kinderopvang die de gym biedt, kunnen junioren ook deelnemen aan verschillende groepslessen. Zijn ze wat ouder? Dan kunnen ze zelfs mee onder begeleiding van een professionele trainer het fitnesscentrum in.

We ontvangen je graag in onze club.

Het volledige rooster bekijk je online.

 • * velden zijn verplicht.

Met deze Michel fiets je tegen ALS tijdens een cyclingmarathon op zaterdag 11 juni

OVER EEN ANDERE BOEG geschreven door Michel van der Velde We zouden het over een andere boeg gooien. We hadden een pand op ...

Lees meer

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.