Fitness

Op de bovenste etage van de sportschool kun je zelf, of onder begeleiding van een trainer, gebruik maken van onze fitness faciliteiten. De club biedt talloze mogelijkheden om te werken aan jouw fit- en gezondheid en een ruime fitnessruimte van wel 600 m2 is daar één van.

Of je beginner bent of een gevorderde sporter, dat maakt bij Max Health Club niet uit. Er loopt altijd een instructeur rond waaraan je jouw vragen kunt stellen en is er ook de mogelijkheid om samen met die persoon te kijken naar een trainingsschema op maat. Het staat voorop bij Max Health Club dat een ieder zich thuis voelt hier en blijft behoren tot één van de beste sportscholen van Den Haag.

Je hoeft natuurlijk in onze fitnessruimte niet alleen gebruik te maken van onze Technogym apparatuur en daarom zijn er genoeg attributen als kettle- en dummbells, elastieken en ballen, om bijvoorbeeld jouw eigen circuit uit te voeren.

Start met een proefweek en ervaar het zelf!

 • * velden zijn verplicht.

 

Met deze Michel fiets je tegen ALS tijdens een cyclingmarathon op zaterdag 11 juni

OVER EEN ANDERE BOEG geschreven door Michel van der Velde We zouden het over een andere boeg gooien. We hadden een pand op ...

Lees meer

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.