Aerobic

In de grote zaal, Studio 1, bieden wij als gevarieerde sportschool in fitness en andere bewegingsactiviteiten, verschillende groepslessen aan. De verschillende programma’s van Les Mills zijn hier een groot onderdeel van, dus als je daar bekend mee bent, kun je met een opgeleide instructeur de zweetdruppeltjes laten vallen in deze ruime, verlichte zaal.

De Les Mills programma’s die in de club gegeven worden zijn: Body Pump, Body Balance, Body Attack, Sh'Bam en Les Mills Barre. Naast deze lessen zijn er ook andere opties waar je uit kunt kiezen. Denk aan Body Shape, Total Workout, HITT training of een 50+ training, speciaal voor leden die naar een specifiekere training opzoek zijn.

Het volledige rooster bekijk je online.

De club is uniek in alle soorten lessen die gegeven worden, dus naast alle lessen die worden gegeven in Studio 1, zijn er nog Body & Mind lessen in Studio 3, cycling classes in onze spinningstudio en hebben we ook een aparte tak voor de jongste leden van onze sportschool en focussen we ons ook op contactsport.

Met deze Michel fiets je tegen ALS tijdens een cyclingmarathon op zaterdag 11 juni

OVER EEN ANDERE BOEG geschreven door Michel van der Velde We zouden het over een andere boeg gooien. We hadden een pand op ...

Lees meer

Visit the Club

Als je lid wordt van Max Health Club kun je zeven dagen per week komen sporten. Lid worden kan bij Max Health Club op a...

Lees meer
Meer nieuws
 • Become a member

  Become a member

  Kom langs en ervaar het zelf.

  Maak Afspraak
 • Zwemschool Max

  Zwemschool Max

  We bieden zwemlessen (diplomazwemmen) aan voor kinderen. Er word lesgegeven in kleine groepen. Met individuele instructie en speelse lessen door gekwalificeerde lesgevers. Interesse? 

  Meer info
 • Personal Training

  Personal Training

  Met Personal Training behaal je nu nog sneller je doelstellingen. Bekijk alle mogelijkheden en maak kennis met onze PT'ers!

  Lees meer
 • Marjolein & Charlie Marjolein & Charlie

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

 • Bas Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.