• max-health-club

Ergernissen bij uw medeleden

Max is een club met mooie faciliteiten zoals fitness, groepslessen en een zwembad met wellnesgedeelte. Hier maken een hoop mensen met veel plezier gebruik van. Nu komt het weleens voor dat sommige leden deze faciliteiten niet helemaal gebruiken zoals dit eigenlijk bedoeld is. Dit kan tot ergernis leiden bij uw medegebruiker. Daarom willen wij onze leden vragen om te letten op de volgende punten:

Opgeruimd staat netjes

Stop uw spullen in één van de lockers die wij voor u beschikbaar stellen in het gebouw. Spullen die los rondslingeren in de fitness, de groepsleszalen of in de kleedkamers nemen ongewenst ruimte in. Ook is het veiliger voor uw spullen om deze netjes op te bergen in één van deze lockers. Er zijn lockers te vinden in de kleedkamers, in de gang bij studio 1 en op de 2e verdieping (fitness) bij de wc’s.

Natte kleedkamers

Na een duik in het zwembad, een saunabezoek of gewoon lekker douchen na een workout bent u natuurlijk nat geworden. Wij willen u vragen om, zoals aangegeven,  uzelf af te drogen in de doucheruimte zelf. Zo voorkomt u dat u de kleedkamer zelf nat maakt. Uw medegebruikers zullen u dankbaar zijn.

Gebruik van apparatuur

Heerlijk trainen in de fitness op de 2e verdieping! Daar bent u niet de enige in. We willen dan ook vragen of u na het gebruik van een cardiotoestel deze wilt reinigen met de reinigingssprays. Wel zo fijn en hygiënisch voor degene die na u gebruik maakt van het toestel. Ook het opruimen van bijvoorbeeld uw dumbells na gebruik wordt zeer gewaardeerd.

Saunaruimte/zwembad

Voordat u de sauna en/of het zwembad betreedt moet u zichzelf afspoelen i.v.m. de hygiene. Het gebruik van een handdoek is verplicht. Uiteraard om uzelf af te drogen, maar ook om op te zitten. Gebruik de handdoeken op alle saunabanken, zowel op de infraroodbanken als in de Finse sauna’s.

Als we met zijn allen aan deze punten blijven denken kan iedereen met veel plezier bij Max blijven sporten. Bij voorbaat dank!

Nieuws

 • Max Health Club en FoodSouldiers

  Max Health Club en FoodSouldiers - op de "Fred" hebben de handen in...

  Lees meer
 • Diplomazwemmen Zwemschool Max

  Op zaterdag 18 maart vond weer het diplomazwemmen van Zwemschool Max plaats i...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Marjolein

  "De groepslessen bij Max zijn zeer uitdagend, zullen je zeker in shape krijgen en... geven een geweldige energieboost!”"

  Marjolein
 • Bas

  "Onze gediplomeerde fitness instructeurs gaan u helpen met het behalen van uw doel!"

  Bas
 • Anneke Nies-Van der Goes

  "Om mijn conditie te verbeteren, besloot ik twee jaar geleden te gaan sporten. Het was een grote stap om op mijn 65ste voor het"

  Anneke Nies-Van der Goes